Barakfakih Organize Sanayi Bölgesi (BOSAB), ev tekstili sektöründe dünyaya yön veren en önemli buluşmalardan biri olarak gösterilen HOMETEX Ev Tekstili Fuarı’na damga vurdu. Türkiye Ev Tekstili Sanayici ve İş İnsanları Derneği (TETSİAD) tarafından Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) iştiraki Küresel Fuar Acentesi (KFA) organizasyonu ile düzenlenen fuara 42 firmayla katılım sağlayan BOSAB, farkını gösterdi.

‘ÖNEMLİ İŞ ANLAŞMALARI OLACAK’

HOMETEX 2023’ün yoğun katılımla kapılarını açtığını kaydeden BOSAB Yönetim Kurulu Üyesi Erdoğan Akyıldız, “Bu yıl da fuarımızda yurtdışından nitelikli katılım olduğunu gözlemledik. Birçok yabancı misafirimizi ağırlıyoruz, stantlarımıza baktığımızda hepsinde müşterilerin yoğun ilgisi var. Benim gözlemim ve inancım önemli iş anlaşmaları olacağı yönünde. Katılımcı tüm firmalarımıza, konuklarımıza ve ülkemizde hayırlı uğurlu olsun. HOMETEX, bu yıl da beklentileri fazlasıyla karşılayacaktır. Fuar, sektöre getireceği dinamizmin yanı sıra bölgemizdeki firmaların da atılım sağlamasını destekleyecektir.” diye konuştu.

 ‘TÜRKİYE’YE YÖN VEREN BİR BÖLGE’

Aynı zamanda TETSİAD Yönetim Kurulu Üyesi de olan Akyıldız, BOSAB’ın sektörel anlamda ağırlıklı olarak ev tekstili üzerine faaliyet gösteren firmalardan oluştuğunu da kaydederek “HOMETEX 2023’e BOSAB’dan 42 firmayla katılım gösterdik. Burada bir nevi ev sahibi olarak değerlendiriliyoruz. BOSAB, ev tekstili konusunda Bursa’nın en önemli merkezlerinden birisi diyebilirim. Çok büyük firmalara ev sahipliği yapıyoruz. Hepsi, sektörün moda olarak da tasarım olarak da öncü firmaları. Barakfakih OSB, bu anlamda, ev tekstiline Bursa’da değil, Türkiye’de yön veren bir bölge. Firmalarımız; hem başarılı stant çalışmaları, hem de yenilikçi tasarımlarıyla göz dolduruyor. Her yıl bu katkımızı artırarak ve daha nitelikli hale getirerek yolumuza devam ediyoruz.” ifadelerini kullandı.

Editör: Bilal Kayaaltı