Bursa fotoğrafa doyacak
Büyükşehir Belediyesi’nin, Bursa Kent Konseyi ve Bursa Fotoğraf Sanatı Derneği (BUFSAD) işbirliğiyle geleneksel hale getirdiği ‘Bursa Uluslararası Fotoğraf Festivali'nde (Fotofest) geri sayım başladı. Bu yıl ‘Şehrin itirazı’ temasıyla 14’üncü kez düzenlen
Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin, Bursa Kent Konseyi ve BUFSAD işbirliğiyle bu yıl 20 Aralık-20 Ocak tarihleri arasında düzenleyeceği 14. Bursa Uluslararası Fotoğraf Festivali (Fotofest), bir kez daha fotoğraf tutkunlarını Bursa’da buluşturuyor. ‘Şehrin İtirazı’ temasıyla hazırlanan festival kapsamında 33 solo sergi, ulusal ve uluslararası katılımlı grup sergiler, eser sahiplerinin de katılımıyla fotoğraf tutkunlarıyla buluşacak.

Heyecan tüm Bursa’yı saracak
Bu yıl Fotoğraf Festivali’nin küratörlüğünü Fotoğrafçı, Akademisyen ve Eleştirmen Laleper Aytek üstlendi. Eserler, Tayyare Kültür Merkezi, Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi, UNESCO Meydanı, Nilüfer Pancar Deposu, Bursa Devlet Güzel Sanatlar Galerisi, Bursa Kent Müzesi, Zindan Kapı, BAOB Sergi Salonu gibi şehrin önemli merkezlerinde sergilenecek. Yurt içinden ve yurt dışından önemli fotoğraf sanatçılarının da yer alacağı festivalde ayrıca söyleşiler, atölye çalışmaları, portfolyo değerlendirmeleri gibi etkinlikler de yer alacak.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Fotofest ile sergilenecek her fotoğrafın, kentin geçmişine, bugününe ve geleceğine yazılmış birer mektup olduğunu söyleyerek, “Fotoğraf sanatçılarımızın objektifinden çıkan her kare, Bursa’nın ruhunu keşfetmek için bir davettir. Bu festivalde atölyelerle, söyleşilerle, panellerle yalnızca gözlerimiz değil, kalplerimiz de açılacak. Bursa’mızı sanatın ve kültürün başkenti yapma yolundaki kararlılığımızı sürdürmeye devam edeceğiz. Tüm halkımızı 20 Aralık- 20 Ocak tarihleri arasında festivali doya doya yaşamaya davet ediyorum” dedi.
Bahis kumarında yeni gelişme! 65 kişi tutuklandı
Çiftçi isyan etti, satamadığı ürünü traktörle sürdü
Dolandırıcılık şebekesine operasyon
Sosyetenin kalbi yerle bir edildi
İlber Ortaylı'dan acı haber
Erkan Aydın: Mazeret değil, çözüm üretiyoruz
Kadının telefonun gasp eden suç makinasına Bursa'da operasyon
Kavurma yapılan atın sahibi isyan etti
Tırın yükü kaydı, tehlikeli anlar kamerada
Bursa'da 200 koyun alevlerin içinde kaldı
Bursa'nın Yıldırım İlçesi'nde sular kesilecek!
Driftçi maganda cezadan kaçamadı
Cumhuriyet’in sağlık alanındaki başarıları sergiyle anlatıldı
Başkan Erkan Aydın, vatandaşlarla iftar coşkusu yaşadı
Bursaspor Başkanı Enes Çelik'ten TFF büyük tepki
Dikkat: Bursa'nın o ilçesinde su kesintisi
Gemlik'te Ramazan coşkusu, hep birlikte oruç açtılar
Türkiye’nin en büyük karting pistİ Bursa'da hizmete giriyor
Çocuklar Mehmet Akif Ersoy'u yakından tanıdı
Mustafa Bozbey, Sancak'tan mesaj verdi: Ortak geçmişi hatırlıyoruz
Flyadeal havayolundan Bursa çıkarması
Egzoz patlatan magandaya ceza yağdı
Alkollü hemşire yaşlı kadına çarpıp öldürdü!
Yarış atını kestiler, belediyenin aşevinde kavurma yapıp yedirdiler
Evlerini yıkan CHP'li Mudanya Belediye Başkanı Dalgıç'a tepki gösterdiler
Gemlik'te üç harfli marketlere baskın! Vatandaşı mağdur ediyorlar
BTSO Başkanı Burkay: Kurumlara bilgi ve dayanışma ruhu hayat verir
Bencil sürücüler dronla tespit edildi
Trabzonspor takım otobüsü taşlanmıştı, 3 polisle ilgili flaş gelişme
Özgür Özel'den Bülent Arınç'a: Bizi hiç yalnız bırakmadı
Yükleniyor
