Korona virüsle mücadele kapsamında bir yılı aşkın süredir dezenfeksiyon çalışmalarının yanında toplumun her kesimine yönelik geniş kapsamlı sosyal destek programlarını kesintisiz uygulayan Bursa Büyükşehir Belediyesi, 1 yılı aşkın süredir sokağa çıkma kısıtlaması uygulanan 65 yaş ve üzeri vatandaşları sportif etkinlikte buluşturuyor. Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı’nın koordinasyonunda hayata geçirilen ‘65 yaş ve üzeri sağlıklı yaşam projesi’ kapsamında vatandaşlar açık havada spor yapma imkanına kavuşuyor.

Risk grubunda oldukları için uzun süredir sokağa çıkma kısıtlaması olan bu nedenle de zamanlarının büyük bir bölümünü evlerinde geçirmek kalan 65 yaş ve üzeri vatandaşlar, bu proje ile uzman eğitmenler eşliğinde fizikler aktivitelerini artırmak için önemli bir fırsat yakaladı.

Salı ve Perşembe günleri 11.00 – 12.00 saatleri arasında Hüdavendigar Kent Parkı’nda, Çarşamba ve Cuma günleri de aynı saatlerde Merinos Park’ta yapılan ve Ramazan ayı süresince de devam edecek olan etkinliklere 65 yaş ve üzeri vatandaşlara yoğun ilgi gösteriyor.

Editör: Haber Merkezi