Seçim havasını andıran araç konvoylarıyla başlayan Yenişehir’deki İYİ Parti çıkarması, İlçe merkezindeki nokta mitingiyle devam etti, sonrasında köy ve mahalle ziyaretleriyle son buldu. Mitingde İYİ Parti TBMM Grup Başkanı Prof.Dr. İsmail Tatlıoğlu, Türk Dünyası ve Yurtdışı Türklerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Yavuz Ağıralioğlu, Dış Politikadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Kamil Erozan, İYİ Parti Bursa İl Başkanı Selçuk Türkoğlu ve Yenişehir İlçe Başkanı Ercan Özel vatandaşlara hitap etti.

AĞIRALİOĞLU: VATANDAŞ DEĞİŞİM İSTİYOR

TBMM Grup Başkanı, Bursa Milletvekili Prof. Dr. Tatlıoğlu Türkiye’nin artık bir yol ayrımına geldiğine değinirken, “Yönetilemediğini gören vatandaşımızın mutlak bir değişim beklentisi içinde olduğunu Yenişehir’de de net biçimde gördük. Siyasi iklim değişikliği ülkemizin düze çıkması için şarttır” dedi.

TATLIOĞLU: EMİN ADIMLARLA KURTARMAYA GELİYORUZ

Türk Dünyasından ve Yurtdışı Türklerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı, İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu da yaptığı konuşmada Yenişehir’den yükselen sesin, gaflet içindeki iktidarı artık uyandırması gerektiğine işaret etti. Ağıralioğlu, “İYİ Parti, milletimizi kurtulmak istediği beceriksiz iktidardan kurtarmaya taliptir ve inşallah emin adımlarla da kurtarmaya geliyor” şeklinde konuştu.

EROZAN: KOMŞULARIYLA KAVGA EDEN İKTİDAR

Dış Politikadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı, Bursa Milletvekili Ahmet Kamil Erozan da dış politikadaki tutarsızlıklara değindi. Erozan, “Bütün komşularıyla aynı anda kavgaya tutuşan bir ülke dünya tarihinde yoktur. Bu iktidar, Türkiye’yi modern dünyadan uzaklaştırarak yalnızlaştırmıştır” diye konuştu.

ÖRNEK PROJE SES GETİRDİ

İYİ Parti İl Başkanı Selçuk Türkoğlu ise yaptığı konuşmada Bursa’da vatandaşla iç içe olmak suretiyle milletle birlikte siyaset yapma tarzını benimsediklerine vurgu yaptı. Türkoğlu, “Ülke genelinde örnek gösterilen, bir ilçenin tüm köylerini ekiplerimizle birlikte aynı anda ziyaret projemiz, bunun en somut örneğidir” ifadesini kullandı.

İYİ Parti Yenişehir İlçe Başkanı Ercan Özel de tüm katılımcılara teşekkür ederken, “Hemşehrilerimizin bu coşkulu ilgisi iktidara yürüyen İYİ Parti’mizin ayak sesleridir. Emin adımlarla hedefimize doğru ilk günkü heyecanla yürüyoruz” dedi.

VATANDAŞIN İSTEK VE TALEPLERİNİ DİNLEDİLER

Esnaf ziyaretleriyle devam eden İYİ Parti’nin ilçedeki yoğun çalışmaları, akşam saatlerinde, ekiplerin dağıldığı Yenişehir’in 51 köyünün hepsinde aynı anda vatandaşlarla yapılan sohbet ve fikir alışverişleriyle son buldu. Ziyaret ettikleri mahalle ve köylerde, vatandaşların görüşlerini dinleyip, raporlaştırmak üzere sorunlarını not ettiler.

İYİ Parti’nin ilçe ve köy ziyaretleri ilk olarak Karacabey ile start almış, sonrasında Mudanya, Orhangazi, Gemlik ve merkezde Osmangazi ilçesiyle devam etmişti.

Editör: Haber Merkezi