Bursaspor’un her zaman yanında olan BTSO Başkanı İbrahim Burkay, göreve geldiği 2013 yılından bu yana da yine Bursa iş dünyası tüm imkanlarımızla kulübe katkı sağlamaya devam etti.  Emin Adanur'la bir araya gelen Burkay, yeşil beyazlı kulübün her zaman yanında olduklarını bir kere daha ifade etti, kampanyaya 100 bin lira ikatkı sağlayarak destek oldu. 

ADANUR BURKAY’I ZİYARET ETTİ

Kulübe desteği arttırmak adına saha çalışmalarına ve ziyaretlere de başlayan Emin Adanur, Bursaspor’un iş dünyası ile bütünleşmesini güçlendirmek üzere BTSO Başkanı İbrahim Burkay’ı ziyaret etti. Bursaspor için gerçekleştireceği projelerle ilgili Başkan Burkay ile istişarelerde bulunan Adanur buluşmanın çok verimli geçtiğini sosyal medya hesaplarından sevinçle paylaştı. Bursaspor’un başlatmış olduğu “Ayağa Kalk Bursa” hareketine bireysel olarak 100 bin liralık bir katkı sağlayan Burkay’ın, tüm iş dünyası kuruluşlarını ve iş insanlarını bu kampanyaya katkı sağlamaya davet etmesi çok değerli.

Son 8 yıllık süreçte Bursaspor’un tüm yönetimleri ile ortak çalışmalar yürütüldü, tüm kampanyalarda Oda en başta yer aldı. Başkan Burkay ve BTSO, yeni stadyumun projesinden, kombine, loca ve pirim desteğine, ulaşım sponsorluğundan forma ve çanta kampanyası gibi katkılarda hep Bursaspor’un yanında yer aldı.

GEÇEN YIL 15 MİLYON KAYNAK SAĞLANDI

Geçen yıl da BTSO Başkanı İbrahim Burkay’ın liderliğinde iş dünyasının destekleriyle ‘Yeniden Büyük Bursaspor’ kampanyası düzenlenmiş, Büyükşehir ile birlikte Osmangazi ve Yıldırım Belediyesi’nin de katkılarıyla söz konusu kampanya ile kulübe 15 milyon liraya yakın bir kaynak sağlanmıştı.

Yine geçtiğimiz sezon Erkan Kamat yönetimi tarafından başlatılan Hatıran Yeter Kombine Kart Kampanyası kapsamında 1963 kombine alan İbrahim Burkay en büyük desteği sağlayan aktörlerden biriydi. Teknik heyet ve futbolcuların alacaklarının ödenmesi, galibiyet pirimi gibi önemli destekleri yine İbrahim Burkay ve Alinur Aktaş’tan gelmişti. Hayrettin Gülgüler’in Başkanlığa seçildiği genel kurulun ardından kulübün öncelikli olarak transfer yasağının kalkması için Bursaspor yönetim kurulu ekip lideri Emin Adanur’un önderliğinde çok önemli adımlar atıldı.

İŞ DÜNYASI BURSASPOR’UN YANINDA

Pandemi dolayısıyla uzun bir aranın ardından Bursaspor sezonun ilk maçı olan Adanaspor karşılaşmasında yeniden taraftarı ile buluşacak. Bu maçta taraftar için de güzel bir sürpriz planlayan İbrahim Burkay, 20 bin adet Bursaspor bayrağı hazırlayıp, koltuklara yerleştireceklerini de müjdeledi. İş dünyası olarak bu zorlu yolculukta Bursaspor’un yanında olmaya devam edeceklerini belirten Başkan Burkay’ın katkıları, Süper Lig hedefiyle çıkılan mücadelede yönetime ve kulübe sağlanacak destek noktasında kentin bütünleşmesi adına ayrıca değer taşıyor.

Editör: Haber Merkezi