Buluşmaya sinema ve tiyatro oyuncuları Tuncay Akça, Çetin Altındal, Cahit Kaşıkçılar, Kemal Akın’ın, yapımcı ve yönetmen Suat Şenocak ve basın mensupları da katıldı.

BÜRKÜP KOCAMAN BİR AİLE

Bursasporlular arasında gerçekleştirilecek örgütlü çalışmaların kulübün menfaati açısından önemine vurgu yapılan toplantıda konuşn BURKÜP Başkanı Av. Hakan Dinçtürk, “Bizler öncelikle çok iyi birer insan ve sonrasında ise çok iyi birer Bursasporluyuz. Yaklaşık olarak bir senemizi BURKÜP olarak doldurduk. İnşallah bu yıldan sonra 4-5 sene ve daha uzun bir süre devam edecektir. Bu akşam konuşmayı ben yapıyorum ancak bir daha ki dönemlerde başka bir arkadaşım burada olacak ve ben de sizlerin arasında oturacağım. Platform olarak kuruluşundan itibaren Bursaspor çatısı altından oluşturulan tüm kampanyalara destek verdik. Sosyal ve kültürel etkinliklerde yer aldık. Şehit ailelerinin yanında olduk’ dedi.

‘ŞEHRİMİZ İÇİN DİK DURUŞ SERGİLEMELİYİZ’

İnsanat Derneği Başkanı Suat Oktay Şenocak, “Bursasporluların sadece futbol değil, Bursa için de caba sarf etmeleri gerekiyor. Bu şehir hepimizin, atılan yanlış adımlara karşı dik duruş sergilemek zorundayız. Yeşili azalan, betonlaştırılan bir kentte yaşamak zorunda bırakıldık. BÜRKÜP, Bursa’nın gözü ve kulağı olmak zorunda” şeklinde konuştu.

ADI AŞK BU EZİYETİN DVD'Sİ HEDİYE EDİLDİ

Programa katılan İnsanat Sinema Dernek Başkanı Suat Oktay Şenocak’a ve oyuncular Tuncay Akça, Çetin Altındal, Cahit Kaşıkçılar, Kemal Akın’a plaket verildi, Bursaspor forması  hediye edildi. Şenocak, toplantıya katılanlara, ‘Adı Aşk Bu Eziyetin’ filminin bir DVD'sini hediye etti.

Editör: Haber Merkezi