Üzücü kaza Bursa’nın Orhangazi ilçesi İznik karayolu üzerinde Yeniköy yolu ayrımında meydana geldi. Hakkı Taban (50) idaresindeki 45 AFM 670 plakalı dinamit yüklü bir kamyon Orhangazi’den İznik istikametine doğru seyir halindeyken, önünde Yeniköy kavşağında dönüş yapmak isteyen Nuri Demir (48) idaresindeki 16 VZ 833 plakalı otomobile çarptı.

YENİ EMEKLİ OLMUŞTU

Kamyonun çarpması ile savrulan binek araç bu esnada yol kenarında park halinde olan bir kepçenin yanında duran kepçe operatörü Ahmet Çelik’e (53) çarptı. Çarpmanın şiddeti ile kepçe operatörü Çelik ağır yaralandı. Kaza nedeniyle olay yerine ambulans sevk edildi.

Bilinci kapalı olan Çelik, kaldırıldığı Orhangazi Devlet Hastanesinde doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Ahmet Çelik’in daha önce Orhangazi Belediyesi’nde kepçe operatörü olarak çalıştığı ve bir süre önce emekli olduğu belirlendi. Otomobil sürücüsü Nuri Demir ve yanında bulunan Sevdiye Demir (33) ise kazayı hafif sıyrıklarla atlattı. Jandarma ve savcılık kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

Editör: Haber Merkezi