AK Parti Yıldırım İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ülhak Eyin öncülüğünde Gençlik Kolları yönetim kurulu üyelerinin katılımı ile gerçekleştirilen programda yapılan ikramlar vatandaşlara sunuldu.

HALKIN PARTİSİYİZ

Eş zamanlı olarak her gün farklı mahallelerde vatandaşlarımızın yanında olmaya devam eden AK Gençlik, Ramazanın paylaşma ruhunu pandemi koşullarına uygun bir şekilde yaşatmaya devam ediyorlar.

Rahmet ayının bereketini mutluluğunu ve heyecanını iftara yetişmeye çalışan vatandaşlara ikramda bulunarak paylaştıklarını belirten İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ülhak Eyin “Kutlu Ramazan ayında teşkilat mensuplarım ile yaptığımız bu çalışma ile paylaşımın ve birlikteliğin güzelliğini bir kez daha görmüş, vatandaşlarımızda gördüğümüz tebessüm ve hayır duasının ne kadar değerli olduğunun idrakine vardık. Halkın partisi olduğumuzu, her zaman önceliğimizin millet olduğunu gördük ve gösterdik. Bu duygu ve düşüncelerle mübarek Ramazan ayımızın hemşerilerimize, vatandaşlarımıza ve tüm İslam alemine hayırlar getirmesini Rabbimden niyaz ediyor, Ramazanı şerifin bu oruçla geçirdiğimiz günlerinin hayırla ve sağlıkla mutlu bir bayram sabahına erişmesini temenni ediyorum” dedi.

Editör: Haber Merkezi