Osmangazi İlçesi’ndeki Dr. Ayten Bozkaya Spastik Çocuklar Hastanesi’nde tedavi gören hasta ve yakınlarının yanı sıra personel, Merinos Gölpark tesislerinde gerçekleşen iftarda buluştu.

Programa, AK Parti Bursa İl Başkan Yardımcısı Avukat Mustafa Yavuz, İl yönetimi kurulu üyesi Nurettin Özbağkıran, Sosyal Politikalar İl Başkan Yardımcısı Kevser Öztürk, AK Parti Sosyal Politikalar Birimi Engelliler Komisyonu Başkanı Mesut Çelik, hastanede görev yapan hekimler, personel, hastalar ve yakınları katıldı. Misafirlere selamlama konuşması yapan Başhekim Uzman Dr. Yaşar Bilgin, Ramazan’ın kuşatıcı atmosferinden istifade ettiklerini belirti, hasta yakınlarıyla bir arada olmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Sosyal ve kültürel etkinliklere ara vermeden devam edeceklerini ifade etti.

AK Parti Bursa İl Başkan Yardımcısı Avukat Mustafa Yavuz, hasta ve yakınlarıyla bir arada olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

“ENGELLERİ ERDOĞAN KALDIRDI”

AK Parti iktidarının 20 yılda birçok engeli ortadan kaldırdığını dile getiren AK Parti Sosyal Politikalar Birimi Engelliler Komisyonu Başkanı Mesut Çelik, “ Burada bulunmaktan, aynı iftar sofrasında sizlerle oruç açmaktan mutluluk duyuyorum. Bizim kaderimiz aynı ama yaşadığımız sorunları ortadan kaldıran, her türlü engeli aşan Erdoğan iktidarı, gelinen süreçte engellilerin sorunlarını da ortadan kaldırdı. 2005 yılında çıkarılan Engelliler Kanunu'yla eğitimden bakıma, sağlıktan, istihdamdan ayrımcılığa karşı engellilerin sorunlarını çözdü” dedi.

Hastanede görev yapan hekimlerin hasta ve yakınlarıyla tek tek ilgilendiği ve morallerin zirve yaptığı iftar buluşması, yapılan duanın ardından sona erdi.

Editör: Haber Merkezi