Kış geri geliyor, bugünden itibaren hava sıcaklığı hissedilir derecede düşeceği uyarısında bulunan Meteoroloji, Trakya, Batı ve Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ile Bursa, Bilecik, Balıkesir, Kütahya, Afyonkarahisar, Eskişehir, Erzurum, Erzincan, Tunceli, Bingöl, Muş ve Bitlis çevrelerinde karla karışık yağmur ve kar yağışı beklendiği tahmininde bulundu.

ULUDAĞ’DA KAR KALINLIĞI 140 SANTİME ULAŞTI

Yapılan tahminler çerçevesinde, Uludağ’da dün gece başlayan kar yapışı etkisini arttırarak devam ediyor. Zirvede kar kalınlığının 140 santime ulaştığı kaydedildi. Bursa'nın dağ ilçeleri Keles,  Orhaneli ve Büyükorhan, Harmancık'ta da kar yağışı geceden buyana devam ediyor. 

İstanbul'da ise aralıklarla yağmur etkili olacak. İşte, İstanbul, Ankara, İzmir ve illere göre Türkiye 5 günlük hava durumu tahmini.

Yağışlar, yer yer kuvvetli ve sağanak şeklinde etkili olacak. Batı ve Doğu Karadeniz'in iç kesimlerinde ve Doğu'da karla karışık yağmur ve kar yağışı bekleniyor.

MARMARA YAĞIŞLI

Haftanın ilk gününde yurt genelinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara, Ege, Akdeniz, İç Anadolu, Batı ve Orta Karadeniz, Doğu Karadeniz'in iç kesimleri, Doğu Anadolu'nun batısı, Güneydoğu Anadolu'nun kuzey ve batısı ile Erzurum, Muş, Bitlis ve Bingöl çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Editör: Haber Merkezi