İYİ Parti Bursa İl Başkanı Selçuk Türkoğlu da Türkiye’de ve Bursa’da dengelerin değiştiğine vurgu yaparak, “Bir yıl önce Bursa medyasının duayen ismi İbrahim Erdoğan ağabeyimiz aramıza katılarak partimize büyük güç vermişti, şu anda da kendisiyle Divan Üyesi İl Başkan Yardımcımız olarak omuz omuza mücadele veriyoruz. Şimdi de yine tecrübeli gazeteci büyüğümüz, spor basınında 40 yılını deviren Cemal Ekentok’un saflarımıza katılımından çok mutlu olduk, onur duyduk. Kendisine aramıza hoş geldiniz diyor, sevgiyle kucaklıyoruz” şeklinde konuştu.

‘ELİMİZİ TAŞIN ALTINA KOYMALIYIZ’

Türkoğlu İYİ Parti’ye sürpriz katılımların artarak devam edeceğine işaret ederken, İl Başkan Yardımcısı İbrahim Erdoğan da, gazetecilerin siyaset arenasındaki yerlerini alarak, deneyimlerini ülke ve kent yararına aktarmalarının, özellikle gazetecilik mesleği adına verimli sonuçları olacağını vurguladı. İYİ Parti saflarına katılan gazeteci Cemal Ekentok, ‘Ülkedeki kötü gidişten şikayet etmektense, acillen gerekli olan bir yönetim değişikliği için hepimiz elimizi taşın altına koymalıyız’ şeklinde ifadeler kullandı.

Rozet takma töreninde Genel İdare Kurulu Üyesi Sermin Özensoy, Teşkilat Başkanı Erkan Zorba, Hukuk İşleri Başkanı Kerem Arslan ve Milli Güvenlik Politikaları Başkanı Ernail Akbulut da hazır bulundu.

Editör: Haber Merkezi