BTSO’nun GUHEM’de gerçekleştireceği ödül töreninin yanı sıra T2 Tramvay hattı ile bir dizi açılışlara katılması planlanan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Bursa programı iptal edildi. T2’nin açılışını  AK Parti Başkanvekili Binali Yıldırım’ın yapacağı duyuruldu. Miting için gelin gibi süslenen Gökdere Meydanı'nda trafik normal seyrine döndü. 

Başkan Aktaş, T2 güzergahı ve Gökdere Meydanı'nda çekilen fotoğraflarla vatandaşlara çağrıda bulunmuş, "Cumhurbaşkanı'mız Sn. Erdoğan'la buluşmaya bekliyorum" paylaşımı yapmıştı.

Yaşanan ani iptalle ilgili AK Parti İl Başkanı Davut Gürkan sosyal medya hesabından, “Değerli Hemşehrilerim, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifleriyle gerçekleştirilecek olan Bursa Mitingi, Özel ve Kamu Kurumlarımızın açılış törenleri Cumhurbaşkanımızın tensipleriyle ileri bir tarihe ertelenmiştir” açıklamasında bulundu.

T2 HATTINI BİNALİ YILDIRIM AÇACAK
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açılışını yapması beklenen T2 tramvay hattının açılışını AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım’ın yapacağı belirtildi.

İl Başkanı Davut Gürkan, T2 hattının açılışıyla ilgili ise “Bursa Büyükşehir Belediyemiz tarafından hizmete açılacak T2 Tramvay Hattı’nın ilk sürüşü Kent Meydanı’nda saat 14.00’te Genel Başkanvekilimiz Sn. Binali Yıldırım’ın teşrifleriyle gerçekleştirilecektir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur” dedi.

ŞEHİT CENAZESİ Mİ İPTAL ETTİRDİ? 

Erdoğan’ın Bursa programının,  Kuzey Irak'ta şehit olan Piyade Uzman Çavuş Serkan Taşcı'nın cenaze merasimiyle çakıştığı için iptal edildiği iddia ediliyor. İptalin bir başka gerekçesinin de, Erdoğan'ın  yaşadığı sağlık sorunları olduğu öne sürülüyor. 

Editör: Haber Merkezi