“Tarihin başkenti Osmangazi’ye sahip çıkıyoruz” sloganıyla i ziyaretler gerçekleştiren Demokrat Parti Osmangazi İlçe Başkanı Ersin Aktaş, Saadet Partisi İlçe Başkanı Kerim Bulut ve yönetimiyle bir araya geldi.

Buluşmadan duyduğu memnuniyeti dile getiren Saadet Partisi Osmangazi İlçe Başkanı Kerim Bulut; “Partilerimizin çalışmaları hakkında Demokrat Heyeti ile bir görüşme yaptık. Osmangazi’nin ortak kazanımlarında birlikte hareket etme kararı aldık. Ziyaret için Demokrat Parti Osmangazi İlçe Başkanı sayın Ersin Aktaş ve ekibine teşekkür ederim” dedi.

“HAK GASPI YAPILACAK”

Demokrat Parti Osmangazi İlçe Başkanı Ersin Aktaş; “ İlçemizin ana 9 sorununu konuştuk. Osmangazi’nin eski kent merkezinde tarihi Hanlar ve Kapalı Çarşı dışında bir ilerlemenin olmadığı, akaryakıta acımasızca gelen zamlara rağmen hala trafik sıkışıklığının engellenemediğini, Botanik ve Hüdavendigar Parklarından vatandaşlarımızın yeterli verim alamadığını, Kentsel Dönüşümün sadece Yunuseli-Hamitler-Güneştepe mahallelerinde bazı imtiyazlı alanları kapsadığını dile getirdik. Sıcaksu’da arazinin TOKİ’ye devri ile orada yapılacak geniş yapılaşma nedeni ile Gaziakdemir mahallesi olmak üzere yaşanan hak gaspları, bu kapsamda tarihi misyonu kelimelerle anlatılmayacak olan Merinos Stadı’nın yıkımla ilgili yaşanacak olan hukuki süreci, Çekirge meydanı ve çevresinde yapılması planlanan yeni yıkımlar, Kapalı pazar yerleri üzerinde hala karabasan gibi çöken mevzuatlar, ilçemizde işletmelerin ruhsat alma çabalarında Sırat Köprüsü’nden geçiyorlarmışcasına yaşatılan mevzuat krizleri ana gündem maddelerimizdendi” diyen Aktaş, 6’lı Masa ziyaretlerimizi sürdüreceklerini sözlerine ekledi.

Editör: Haber Merkezi