Cumhuriyet Halk Partisi ve İYİ Partili yöneticiler, Bursa'nın Nilüfer İlçesi 19 Mayıs Mahallesinde 'Yeşil geleceğe birlikte yürüyoruz' sloganıyla gerçekleştirilen etkinlikte 128 tane fidan diktiler. CHP Nilüfer İlçe Başkanı Fırat Yılmaz, Nilüfer'deki ormanın Millet İttifakı yöneticileri ile büyüterceklerini söyledi.

Yılmaz, şöyle konuştu:  “Araziyi arsayla özdeşleştiren zihniyete hayır demek için fidanları toprakla buluşturuyoruz. 128 fidan çatlaya çatlaya büyüyecek. Yeşil Bursa artık kartpostallarda kaldı. Biz yeşile olan özlemle bu fidanlığı büyüteceğiz. Ama doların yeşili değil, doğanın yeşiline olan özlemle bu fidanlığı büyüteceğiz. Türkiye’nin bizlere ihtiyacı var. Kendinize güvenin. Omuzlarınızdaki sorumluluğun kıymetini bilin” diye konuştu.

YOĞUN KATILIM

Gerçekleşen fidan dikimine, Cumhuriyet Halk Partisi Bursa Milletvekilleri Nurhayat Altaca Kayışoğlu ve Erkan Aydın, İYİ Parti Bursa İl Başkanı Selçuk Türkoğlu, CHP Bursa İl Başkan Vekili Turgut Özkan, CHP Nilüfer İlçe Başkanı Fırat Yılmaz, İYİ Parti Nilüfer İlçe Başkanı Levent Öncü, CHP Mudanya İlçe Başkanı Ömer Aydın, CHP Osmangazi İlçe Başkanı Metin Yılmaz, CHP İnegöl İlçe Başkanı Kemal Torun, İYİ Parti Mudanya İlçe Başkanı Hüseyin Hatipoğlu, İYİ Parti Kurucu İl Başkanı Yüksel Yılmaz, CHP ve İYİ Parti Kadın ve Gençlik Kolları üyeleri, Nilüfer Belediye Başkan Yardımcıları Zafer Yıldız ve Remzi Çınar, meclis üyeleri ve muhtarlar katıldı.

Editör: Haber Merkezi