Karabük Emniyet Müdürü olarak darbe girişiminde yaptığı kahramanlıkları Türkiye’ye mal olan Tezsever’in emekliye sevk edilmesi tepki çekerken, Gemlikli Emniyet Müdürüne Gemlik Belediye Başkanı Sertaslan sahip çıktı. Emniyet Genel Müdürü kararı ile emekliliğe sevk edilen Serhat Tezsever’in Belediye Başkanı Uğur Sertaslan’ın daveti üzerine Belediyede memur başkan yardımcısı olacağı öğrenildi.

SAYISIZ ÖDÜL VE TAKDİRNAME

İnsani ilişkileri ile herkesin gönlünde taht kuran, teşkilattaki başarılı görevleriyle dikkatleri üzerine çeken, hizmetleriyle sayısız ödül ve takdirname alan Serhat Tezsever’in önümüzdeki günlerde bu göreve başlayacağı belirtildi.

TAVSİYE EDİLEN KİTAP

Tezsever’in gelirini şehit ailelerine bıraktığı “Devlet Güvenliğimiz İçinde İstihbarat” adlı Emniyet Genel Müdürlüğünce tavsiye edilmiş kitabı bulunuyor.

Bu arada Tezsever’in emekliliğe sevk edilmesiyle ilgili başlattığı hukuki süreç devam ediyor. 

KARABÜKLÜLERİN SEVGİLİSİ 

Tezsever, Karabük’te Emniyet Müdürü olarak görev yaptığı süre içerisinde vatandaşla kurduğu diyaloglar sayesinde şehirdeki suç oranlarında dikkat çeken azalma yaşanmıştı. Karabüklülerin gönüllerinde silinmez izler bırakmayı başarmıştı.

Editör: Haber Merkezi