İYİ Parti Bursa İl Başkanlığı’nın ev sahipliğinde yapılan programa Balıkesir, Kütahya, Eskişehir, Yalova, Çanakkale ve Bilecik İl Başkanları ile yöneticileri, Disiplin Kurulu Başkan ve üyeleriyle birlikte teşkilat mensupları katıldı.

YOĞUN KATILIM

İl Başkanı Selçuk Türkoğlu’nun açılış konuşmasıyla start alan ve “Disiplin Zirvesi” olarak yorumlanan toplantıda, İYİ Parti Tüzüğü disiplin hükümleri ele alınarak, soruşturma, karar ve kararlara itiraz süreçleri değerlendirildi. Yoğun katılımlı program, katılımcıların soru cevaplarıyla yararlı bir interaktif bilgilendirmeye dönüştü. Bu arada toplantıda, güncel olaylardan örneklemeler de verilerek, teşkilatlarda cevabı aranan soru ve sorunlara çözüm önerileri görüşüldü.

Bursa’da bir otelde gerçekleşen toplantıya İYİ Parti Genel Merkez Disiplin Kurulu Başkanı Av.Ethem Baykal ile Genel Merkez Disiplin Kurulu Üyesi Av.Sena Aksakallı, Av.Batuhan Yılmaz, Av.Furkan Kamalak, Av.Süleyman Çetin, Av.Mehmet Şerif Avcı, Av.Öncül Kazancı ve Av.Akın Uyar katıldılar.

Toplantıda tüzüğün ilgili maddelerini tek tek ele alarak ayrıntılı bir sunum gerçekleştiren, Genel Merkez Disiplin Kurulu Başkanvekili Av. Şeyda Şahin, konular ile ilgili örneklemeler de yaparak meselelerin daha iyi anlaşılmasını sağladı.

TEŞKİLATA TEŞEKÜR

Program sonunda tüm katılımcılara teşekkür eden ve Bursa İl Disiplin Kurulu Başkanı Talha Küçük başta olmak üzere emeği geçenleri kutlayan Şahin, “Sevgili Talha ile birlikte, görsellerin hazırlanmasında her zamanki katkısını esirgemeyen değerli kardeşim Hasan Can ile Büşra Şahin’e, konuklarımız için itina ile hazırladığı enfes ikramlıkları için Sn. Özgür Taslak’a, ev sahipliği için de Başkanımız Selçuk Türkoğlu’nun şahsında İYİ Parti Bursa İl Teşkilatımıza ve programa teveccüh gösteren tüm dostlarımıza sonsuz teşekkürler ediyorum” dedi. Sabah ve öğleden sonra iki oturum şeklinde gerçekleşen program şehir dışından gelen konuklara hediye takdimiyle son buldu.

Editör: Haber Merkezi