Milletvekili adayı olmak için İYİ Parti Bursa İl Başkanlığı görevini Mehmet Hasanoğlu’na kongrede devreden Selçuk Türkoğlu, beklendiği gibi partisinden aday adayı olduğunu duyurdu. Türkoğlu, il başkalığı önünde yaptığı açıklamada, ilkeli duruşunu sürdüreceğini söyledi.

İşte Türkoğlu’nun açıklamasından öne çıkanlar:

“Kendimi bildim bileli hep ama hep hak hukuk mücadelesinin içinde oldum. Doğruların her zaman savunucusuydum, yanlışların ise hep kararlılıkla karşısındaydım.

Memleket sevdam, dünyevi değerlerin her zaman üzerindeydi… Şehit kanıyla sulanmış vatan toprağı kutsalım, ay yıldızlı bayrak gururum, milli ve manevi değerlerine her daim sıkı sıkıya bağlı milletim, ezel ebed, ne mutlu ki hep gönlümün efendisi oldu… Zaten aslolan da bu emsalsiz vatanımıza, bu şanlı bayrağımıza, bu asil milletimize hizmet etmek değil mi?..

Kendimi, bağrından çıktığım ülkeme borçlu hissediyorum ve milletime çok daha etkili biçimde hizmet etmenin yolunun, bundan böyle, demokrasinin mabedi Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde aktif siyaset yapmaktan geçtiğini düşünüyorum” şeklinde ifadeler kullandı.

Editör: Haber Merkezi