Okullar, Kışlalar ve Camiler gibi Sporun da siyasetin dışında tutulması gerektiğini vurgulayan İl Başkanı Selçuk Türkoğlu, “Bursasporu’un bugün bu zorlukları yaşamasının en büyük nedenlerinden biri, politikanın medya başta olmak üzere her alana olduğu gibi spora da gereksiz biçimde nüfuz etmesindendir.
Biz İYİ Parti olarak bu konudaki hassasiyetimizi göstermeye her zaman hazırız. Bursaspor bu şehrin markasıdır ve bu marka değerimizi her daim koruyup kollamalıyız. Bursaspor küme düştüğünde, bütün bir kentin algısının yerle bir olduğunu hepimiz biliyoruz.
Şehrin ekonomisinin bile değer kaybettiği bilimsel araştırmalarla sabit olmuş bir konudur.
Bu noktada Bursa’mızda şampiyonluk abidesi olan Atatürk Stadı’nın yıkım garabetinin de Bursaspor’un kent dahilindeki heyecan dolu, coşku yüklü havasını çok olumsuz etkilediğini de söylemek isterim.
Büyükşehir Stadı’nın henüz bitirilememiş olması ve neredeyse dünyanın en maliyetli stadı olması da ayrı bir faciadır” şeklinde konuştu.



GÜLGÜNER; TRANSFER TAHTASI AY SONUNDA AÇILACAK…

Bursaspor Kulübü Başkanı Hayrettin Gülgüner de İYİ Parti ziyaretinde, yeşil beyazlı taraftarlara, ay sonuna doğru transfer tahtasının açılacağı müjdesini verdi. Gülgüler, “Bu konuda kararlıyız ve hedefimizi mutlaka gerçekleştireceğiz” dedi.


Başkan Gülgüler, İYİ Parti’nin desteğinden büyük memnuniyet duyduğunu belirtirken, “Ekip Liderimiz Mehmet Adanur ile birlikte büyük bir sorumluluğun altına girdiğimizi biliyoruz. Bunun bilincinde olarak bütün kapıları zorluyoruz ve hepsini açmaya da kararlıyız. Bursa’nın tamamının desteğine talibiz ve şehirde yeniden bir heyecan dalgası yaratmak için kararlı bir şekilde gayret gösteriyoruz. Transfer tahtasını açmamızla birlikte inşallah her şey yoluna girecek ve yeniden süper lig hedefiyle koşmaya başlatacağız” şeklinde konuştu.
Bursaspor ziyaretinde Başkan Hayrettin Gülgüner’in yanı sıra Mali İşler Sorumlusu Osman Uçar, Futbol Kulübü Sorumlusu Tamer işler ve İdare ve Tesisler Sorumlusu Serhat Akgün de hazır bulundu.

Editör: Haber Merkezi