Seçim havasını andıran konvoylarla başlayan, İlçe merkezine gelindiğinde de coşkulu mehter gösterileriyle devam eden İYİ Parti’nin Orhaneli çıkarmasında büyük heyecan yaşandı. Nokta mitingiyle start alan büyük etkinlik, gece geç saatlere kadar 60’ya yakın köy ve mahalle ziyaretleriyle devam etti.

İlçe’de halka hayır amaçlı pilav ve aşure ikramı yapılırken, binlerce haneye de 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle İYİ Parti Orhaneli İlçe Teşkilatı tarafından herkese Türk bayrağı hediye edildi. Kendisi de Orhanelili olan İYİ Parti Meclis Grup Başkanı, Bursa Milletvekili Prof. Dr. İsmail Tatlıoğlu, İYİ Parti Bursa İl Başkanı Selçuk Türkoğlu ve Orhaneli İlçe Başkanı Mümtaz Aslan vatandaşlara hitap etti.

TATLIOĞLU: İKTİDARA HAZIRIZ

İnsanın doğup büyüdüğü topraklarda, birlikte yaşadığı insanlara karşı konuşmasının zorluğuna vurgu yapan İYİ Parti Meclis Grup Başkanı Prof. Dr. İsmail Tatlıoğlu, Türkiye’nin artık bir değişimin eşiğine geldiğine değindi.

Her geçen gün artan dert tasa içindeki vatandaşın artık kesin bir karar verdiğini ifade eden Tatlıoğlu, “Bu değişim ülkemizin selamete erişmesi için gereklidir, değişimin adresi de göreceksiniz İYİ Parti olacaktır. Bu millete daha fazla kötülük yapmaya devam edemeyeceksiniz. Başta Genel Başkanımız Sn. Meral AKŞENER olmak üzere partimizin tüm mensupları adeta bir nefer gibi sahalarda, alanlarda gerçekten büyük bir gayret sarfediyor. İşte bugün de burada sizlerle birlikte bir kez saha kucaklaşıyor, hemhal oluyoruz. Çok şükür ki, bu toprakların insanı olarak, her geldiğimde hemşehrilerimin her birinin beni bağrına basmasının onurunu yaşıyorum. Allah herkese bu gururu yaşatsın inşallah. İYİ Parti, başta uzman ekonomi kadrolarımız olmak üzere her alanda iktidara hazırdır, Allah’ın izni ve vatandaşlarımızın teveccühüyle memleketimizi düze çıkarmaya da kararlıdır. Güzel Orhaneli’miz de İYİ Parti Iktidarı’nda ihya olacak, belli başlı tüm sorunları inşallah çözülecektir” dedi.

TÜRKOĞLU: KÖYLÜ YENİDEN

MİLLETİN EFENDİSİ OLACAK

“Memlekette hiç bir veri yok ki, iyiyi göstersin” diyerek söze başlayan İYİ Parti İl Başkanı Selçuk Türkoğlu da Orhaneli’nin hizmet alamamasına işaret etti.

Orhanelili vatandaşların oylarının çantada keklik olduğunun düşünüldüğünü söyleyen TÜRKOĞLU, “O nedenle ilçede yol yok, iz yok. Alt yapı hizmetleri sıfır. Her yağmurda çamurda köstebek yuvasına dönen bir ilçe ile karşılaşıyoruz. Bunlar nasılsa bizden diyerek yan gelip yatıyorlar. Bizim dönemimizde Orhaneli ve dağ ilçelerimiz öncelikli hizmet alanlarımız olacak. Yıllar yılı ihmal edilen Türk tarımı, memleketimizin kurtuluş reçetesinin en başındaki meselemizdir, o nedenle kalkınma politikalarımızın önceliği olacak ve çileli köylümüz bu milletin yeniden efendisi olacaktır. Sözümüz söz” şeklinde konuştu.

Türkoğlu, AKP İktidarı’nın parası olanı önemseyen, çiftçiyi, işçiyi, emekçiyi, dar gelirliyi yok sayan uygulamalarından, ‘Kur Koruma Mevduatı’ başta olmak üzere somut örnekler vererek konuşmasını tamamladı.

“MÜMTAZ GELECEK

DERTLER BİTECEK!”

İYİ Parti Orhaneli İlçe Başkanı Mümtaz Aslan ise ilçenin sorunlar yumağı içinde olmasının sorumlusunun gelmiş geçmiş yerel yönetimler olduğunu belirtti.

Bursa yolunu kısaltacak olan tünel inşaatının bile 17 yıldır bitirilemediğini söyleyen ASLAN, “Bu mudur hizmet, bu mudur beceriklilik. O tüneli biz yapacağız inşallah. Bölgemize hizmet nasıl olurmuş hep birlikte göreceğiz, az kaldı” dedi.

Mümtaz Aslan’ın konuşması sık sık “Mümtaz Gelecek, Dertler Bitecek” sloganlarıyla kesildi.

İlçe merkezinde yapılan konuşmalardan sonra esnaf ziyaretleri ve halkla buluşmalarla devam eden, İYİ Parti’nin Orhaneli’deki yoğun etkinliği, akşam saatlerinde, ekiplerin dağıldığı 60’a yakın mahalle ve köyün hepsinde birden, aynı anda vatandaşlarla yapılan sohbet ve görüş alışverişleriyle son buldu.

Bursa İl Başkanlığının oluşturduğu propaganda ekipleri, ziyaret ettikleri mahalle ve köylerde, vatandaşların görüşlerini dinleyip, yaşadıkları sorunları tek tek not ederek, raporlaştırmak üzere çalışmalar yaptılar, her haneye de 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle Türk Bayrağı hediye ettiler

Editör: Haber Merkezi