Bursa Akademik Odalar Birliği’nde yapılan ‘Mahalle Başkanları ile Teşkilat Toplantısı’na katılan eski Bakan ve İYİ Parti Ankara Milletvekili Koray Aydın, salonu tıklım tıklım dolduran partililere seslenirken, “Lamı cimi yok, İYİ Parti gümbür gümbür iktidara koşuyor” şeklinde konuştu.

İYİ Parti Bursa İl Başkanı Selçuk Türkoğlu’nun liderliğinde gerçekleşen ve sunumunu Basın ve Medya Politikalarından Sorumlu İl Başkanı İbrahim Erdoğan’ın yaptığı Teşkilat Toplantısında, Bursa Teşkilatlarında gördüğü birlik ve beraberliğe bir kez daha tanık olduğunu vurgulayan Koray Aydın şunları söyledi:

YÜKSELİŞİMİZ TESADÜF DEĞİL

“Bursa’ya gelirken ciddi biçimde hazırlık yapmış ve yazılı olarak bir konuşma kurgulamıştım. Gördüğüm ve etkilendiğim coşku dolu tablo karşısında şu andaki duygu ve düşüncelerimi irticalen iletme ihtiyacı hissettim.

Açık yüreklilikle söylemek isterim ki, Bursa İl Teşkilatlarıma motivasyon vermeye geldiğimi düşünürken, bizzat ben kendim motive oldum.

Gördüğüm çalışma azmi, başarıya olan heyecan ve inanç karşısında, ülke geneli ve bilhassa da Bursa özelinde gözlemlediğimiz partimizin müthiş yükselişinin, asla tesadüf olmadığına şahit oldum.

Bursa İl ve ilçe teşkilatlarımızın her birinde gördüğüm birlik, beraberlik ve dayanışma duygusunun, bu etkinlikte zirve yaptığına tanık olmam, Bursa’nın emin ellerde ve doğru bir yolda olduğunun teminatı oldu.

İYİ Parti, her geçen gün yönetilemediği çok net olarak anlaşılan ve her açıdan hızla uçuruma doğru giden ülkemizin tek çıkış yolu ve adeta rakipsiz umududur.

İKTİDARA YÜRÜYEN TEK PARTİYİZ

Cesur ve korkusuz Genel Başkanımız Sn. Meral Akşener’in liderliğinde ve onun tüm engellemelere rağmen yılmadan yürüttüğü yol başçılığında, devrilmez gibi görülen iktidar kalelerini tek tek fethederek, hedefe doğru kararlı adımlarla ilerliyoruz.

İşte bu kutlu mücadelemizin asıl kahramanları, her biri partimizin üç beyi olan mahalle başkanlarımızdır.

Bursa teşkilatlarımızın kısa zamanda şehrin tüm mahallelerinde ciddi bir örgütlenmeye imza atmış olmaları takdire şayandır. Çalışkan İl Başkanımız Selçuk Türkoğlu ve güçlü ekibi başta olmak üzere, bu etkin sürece katkı koyan kadınlarımızı, gençlerimizi kısacası partimizin her bir bireyini yürekten kutluyorum.

Ekonomik ve sosyal hayatı giderek iyice çöken, parasının değerinin adeta pul olmasıyla alım gücü yerle bir olan vatandaşın, bu nedenle düştükçe düşen yaşam standardının kahredici sonuçlarını yaşamaya başlayan güzelim memleketimizin panzehiri sadece ve sadece İYİ Parti’dir.

Bu nedenle de hem genelde hem de yerelde, İYİ Parti, nitelikli kadrolarıyla ve de çok ciddi objektif projeleriyle hazırlık yaparak, iktidara yürüyen tek parti görünümündedir.

Allah’ın izniyle de o hedefe mutlak surette ulaşacaktır. Bu bağlamda Bursa İl ve ilçe teşkilatlarımızn her bir mensubuna, bu sürece koydukları anlamlı katkılar nedeniyle teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum.”

TÜRKOĞLU: GURUR DUYUYORUZ

İYİ Parti İl Başkanı Selçuk Türkoğlu da Teşkilat Başkanı Koray Aydın’ın övgülerine mazhar olmanın çok özel bir teşvik unsuru olduğunu belirtti.

Aydın’ın, Türkiye’nin en deneyimli siyasetçilerinin başında geldiğine değinen Türkoğlu, “İYİ Parti’nin kuruluşunda ve ilerleyişinde; birleştirici, yol gösterici ve motive edici yönüyle teşkilatçılıktaki efsaneliğine bir kez daha tanık olduğumuz Sn. Aydın’la birlikte iktidar hedefine yürüyor olmak, bizler için onur verici bir ayrıcalıktır. Bursa Teşkilatları olarak kendisiyle her daim yan yana olduğumuz anlamlı bir mücadelenin içinde olmaktan gurur duyuyoruz.

Mahalle Başkanlarımızla birlikte gerçekleştirdiğimiz Teşkilat Toplantımız, bizlerin heyecanını daha da attırmış, coşkumuzun da katlanarak çoğalmasını sağlamıştır. Bursa Teşkilatlarımız, İYİ Parti’nin ülkemizin yeniden düze çıkma mücadelesinde ortaya koyduğu performansına katkı koymayı kararlılıkla sürdürecektir.”

İYİ Parti’nin BAOB’daki Teşkilat toplantısı, mahalle başkanlarına Başkanlık Sertifikalarının dağıtılması ve Teşkilat Başkanı Koray Aydın’a günün anısına hediye takdimiyle son buldu.

Editör: Haber Merkezi