Bursa'nın Nilüfer İlçesine bağlı Yüzüncüyıl Mahallesi, 415. Sokak No: 53/B’de 24 saat hizmet vermeye başlayan NOX Veteriner Muayenehanesinin açılışı büyük coşkuyla ve katılımla gerçekleştirildi.

Açılışa, Ak Parti Milletvekili Refik Özen, Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Kaymakamlar ve Dernek Başkanları katıldı.

Törende Veteriner Hekim Murat Vatansever, Yağız Alp Sabuncu ve Halil Sezer Yıldırım’ı yalnız bırakmayan hekim arkadaşları, NOX Veteriner Muayenehanesinin sadece bölgeye değil, tüm Bursa'ya hitap edeceğini söyleyerek, 'Hayırlı olsun' temennisinde bulundu.

Yoğun katılımla gerçekleşen törene katılamayan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, patili dostların sağlığı için yola çıkan genç veteriner hekimlere hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Yerel yönetim olarak can dostlarının güven ve sağlığını ön planda tuttuklarını, Bursa'nın bir muayene daha kazanmasından dolayı fazlasıyla memnun olduklarını dile getiren Başkan Aktaş, "Bursa Büyükşehir Belediyesi olarak, başta sokakta yaşayanlar olmak üzere hayvanlarına büyük önem veriyoruz. Can dostlarının dört mevsim yiyecek, içecek ve sağlıklarıyla ilgili çeşitli organizasyonlar gerçekleştiriyoruz" dedi. Aktaş, ziyaret sırasında tedavi için NOX'ta bulunan Çakıl'ı sevmeyi de ihmal etmedi.

Editör: Haber Merkezi