BTSO Ağustos Ayı Meclis Toplantısı Meclis Başkanı Ali Uğur Başkanlığında Oda Hizmet Binası’nda düzenlendi. Meclis toplantısında konuşan BTSO Başkan Yardımcısı Cüneyt Şener, “Önceki aylarda olduğu gibi Ağustos ayında üyelerimizin çözüm bekleyen sorunları için üst düzey ziyaretlere ev sahipliği yaptık. Tarım ve Orman Bakanımız Prof. Dr. Vahit Kirişci, Ticaret ile Hazine ve Maliye Bakan Yardımcılarımızla bir araya geldiğimiz görüşmelerde üyelerimizin talep, öneri ve beklentilerini doğrudan aktarma fırsatı bulduk.” dedi.

BTSO KOMİTE SEÇİMLERİ 1 EKİM’DE

BTSO Başkan Yardımcısı Şener, Türkiye’de 365 oda ve borsada seçim heyecanının başladığını belirterek, BTSO’nun seçim tarihini de açıkladı. Şener, “Ülkemizin en büyük ticaret ve sanayi odası olarak seçimlerimizi hayırlısıyla 1 Ekim 2022 Cumartesi günü Odamıza ve camiamıza yakışır bir şekilde gerçekleştireceğiz. Odamız, yönetim kurulu başkanımızdan meclis üyelerine, meslek komitelerinden çalışma arkadaşlarımıza kadar her bir ferdiyle ahenk içinde hareket ederek, Türkiye’ye örnek projelerin uygulama merkezi kimliği kazandı. Bu güçlü birlikteliğe katkı sağlayan ve ülkemizin geleceği için destek veren herkese şükranlarımı sunuyorum.” ifadelerini kullandı.

“SEKTÖRLERİMİZİN SORUNLARININ TAKİPÇİSİYİZ”

BTSO Meclis Başkanı Ali Uğur, geride kalan 4 yılın sadece Bursa ve Türkiye için değil, dünyanın bütün bölgeleri için risklerin ve belirsizliklerin arttığı bir dönem olduğunu söyledi. Bu zorlu dönemde iş dünyası ile hem hükümet hem de kamuoyu arasında bir köprü olma misyonunu yerine getirdiklerini ifade eden Uğur, 1 Ekim 2022 Cumartesi günü yapılacak meslek komitesi seçimlerinin BTSO Ana Hizmet Binasında yapılacağını ifade etti. Oda olarak reel sektörün ve kent ekonomisini daha iyi bir noktaya taşınması için çalışmalar yürüttüklerini ifade eden Uğur, “Bu girişimlerimizin sonucunda çok önemli kazanımlar sağladık. Yatırım, istihdam, Ar-Ge ve ihracat teşvikleri, çalışma hayatında yapılan reformlar, vergi düzenlemeleri gibi birçok konu Odamızın girişimleri neticesinde hayat buldu. Sektörel dernekler ve iş dünyası kuruluşları ile sürekli iletişim halinde bulunduk. Meclis ve komite üyelerimize çalışma azmi ve gayretleri için teşekkür ediyorum.” dedi.

Editör: Haber Merkezi