Konunun asayiş sorunu boyutlarına yükseldiğini belirten Türkoğlu, “Bu artık ülkemiz için bir beka sorunu haline gelmiştir. 30 Ağustos Zafer Bayramımızı, bu tehlikeye dikkat çekerek kutluyor, kapalı kapılar ardındaki planlara sonuna kadar direneceğimizi kararlılıkla duyuruyoruz” dedi. Türkoğlu’nun açıklaması şöyle:

BU BİR BEKA SORUNUDUR!

30 Ağustos, Büyük Milletimizin bağrından çıkan şanlı Türk Ordumuzun, ‘Muhteşem Zaferi’ni ilan ettiği bir ‘Yeniden Varoluş’ günüdür.

30 Ağustos 1922’de, Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün başkomutanlığında verilen Kurtuluş Savaşı, Dumlupınar’da bağımsızlık destanına dönüştü ve ‘Büyük Zafer’le de tüm dünyaya ilan edildi.

Neredeyse tamamı fiilen işgal edilen Anadolu topraklarının kurtarılarak, Türk’e yeniden yurt yapıldığı çok anlamlı tarihin 98.Yıldönümünü idrak ediyoruz.

Üzülerek vurgulamak isteriz ki;

Ülkemizin kaderinin değiştiği böylesine büyük bir öneme haiz olan tarihin yıldönümünde, bu kez maalesef gizli bir işgal tehlikesi altındayız.

Aslında buna gizli de demek doğru değil çünkü her şey Aziz milletimizin ve adeta bütün dünyanın gözü önünde cereyan ediyor.

Önce Suriye’den, şimdilerde de Afganistan’dan mülteci akınına uğratılarak, demografik yapısı alt üst edilen ülkemiz, yeniden bir büyük beka sorunuyla karşı karşıya bırakılıyor.

Resmî rakamlar ciddi biçimde açıklanmazken, toplumda, gayri resmî rakamlarla ülkemizdeki mülteci sayısının 7-8 milyonları bulduğu, hatta bunun yakın bir gelecekte 10 milyonlara dayanacağı gibi ürkütücü iddialar konuşulmaya başlandı.

GAFLET VE DALALET ÖRNEĞİ!

Bugün geldiğimiz noktada, özgürlük ve bağımsızlığımızın güvencesi olan ülke sınırlarımızın kevgire dönmesi başta olmak üzere yaşadığımız gaflet ve delalet örnekleri, millet olarak yüreğimizi yaralıyor, içimizi acıtıyor.

Türk Milleti’ni muasır medeniyet seviyesine yükseltme sözünü verenlerin Cumhuriyetimizin neredeyse tüm kazanımlarını gözden çıkarmış, büyük bölümünü de ortadan kaldırmış olmalarının sancısını yaşıyor olmamız, ülke olarak hazin bir tabloyla karşı karşıya olduğumuzu ortaya koyuyor.

Son olarak Dumlupınar’daki Büyük Savaş’ta dökülen kanlarımızla vatan yapılan ülkemizin, yanlış politikalara kurban edilmeye çalışıldığını ibretle görüyor ve buna artık yüksek sesle itiraz ediyoruz.

Bir kez daha hatırlatırız ki;

İYİ Parti olarak, Cumhuriyetimizle ilgili, iktidar kafasının arkasındaki ajandayı net şekilde biliyoruz ve bu yönde atılan adımları engellemek için de muhalefet etme gücümüzü ülkemizin dört bir yanında seferber etmiş durumdayız.

Milletimizin hiç endişesi olmasın.

İyileştirilmiş ve Güçlendirilmiş Parlamenter Sistem hedefimize cesur ve kararlı adımlarla ilerliyoruz, milletimizin her geçen gün artan teveccühüyle de mutlaka ulaşacağız.

UNUTMAYIZ, UNUTTURMAYIZ!

Sn. Meral Akşener liderliğindeki Partimiz, sonsuza kadar yaşayacak olan Türkiye Cumhuriyeti’nin en güçlü teminatıdır.

Bizler, Bursa işgal edildiğinde Yunan Komutanın, Osmangazi’nin türbesinde sandukaya basarak ecdadımızı aşağılama densizliğini unutmadık, asla da unutmayız.

Milletimizin kendi topraklarında düşman çizmeleri altında uğradığı zalimlikleri de asla ve kat’a unutmayız.

Zira biliriz ki;

Geçmişini unutan geleceğini kaybeder!

Milli Bayramlarımız bizi biz yapan değerlerimizdir, unutturulmak istenmesine de izin vermeyeceğiz.

Bu vatanı, Büyük Kurtarıcımız Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde kanlarıyla kazanarak bizlere yurt yapan tüm şehitlerimizi bir kez daha minnetle, gazilerimizi de şükranla anıyoruz.

Büyük Türk Milleti’nin Onur Günü, 30 Ağustos Zafer Bayramımız kutlu olsun.

Editör: Haber Merkezi