Korkunç olay, Bursa’nın İznik ilçesi Boyalıca Mahallesi’nde yaşandı meydana geldi. Doğukan Ö. (23) idaresindeki 06 CUF 534 plakalı tır, Orhangazi istikametinden İznik istikametine giderken virajda kaydı.

Savrulan dorse, karşı istikametten gelen Osman Kaya (59) idaresindeki  araca çarptı. Araç çarpmanın etkisiyle hurdaya dönerken, Osman Kaya ve araçta bulunan Bedriye Coşkun (70), Furkan Kaya (5) olay yerinde hayatını kaybederken,  Sebiha Coşkun (43), Muhlis Coşkun (39), Hatice Kaya (4) ve Gülseren Akyüz (26) yaralandı.

SÜRÜCÜ GÖZYAŞLARINA HAKİM OLAMADI

Kaza sonrası olay yerine savaş alanına dönerken, vatandaşlar da ilk yardıma koştu. Çok sayıda ambulansın ve itfaiye ekibinin sevk edildiği kazada, yaralılar İznik Devlet Hastanesine kaldırıldı. Kazaya sebep olan tır sürücüsü ise sinir krizi geçirdi. Tırın yanında telefonla biriyle konuşan sürücü, gözyaşları döktü.

YARALILARIN HAYATİ TEHLİKESİ VAR

Kazanın olduğu yere gelen  İznik Kaymakamı vatandaşların tepkilerini dinledi. Sürekli burada böyle kaza olduğunu belirten mahalle sakinleri biran önce buna çare bulunmasını istedi. Öte yandan, yaralıların hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi. Kaza anı ise saniye saniye güvenlik kameraları yansıdı.

Aylarca polisten kaçtı, her gün adres değiştirdi ama; Bursa'da... Aylarca polisten kaçtı, her gün adres değiştirdi ama; Bursa'da...

Editör: Bilal Kayaaltı