Bursa Emniyet Müdürlüğü Narkotik Şube Müdürlüğü, yaklaşık bir yıldır yaptıkları fiziki ve teknik takibin ardından Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan alınan izinle İnegöl ilçesinde devasa operasyona start verdi.

KİLOLARCA UYUŞTURUCU ELE GEÇİRİLDİ

İnegöl’deki şüphelilerin adreslerine şafak baskını yapan ekipler, kapıları koçbaşlarıyla kırdı. 35 ayrı adrese giren polis, 49 şüpheliyi suç unsurlarıyla birlikte yakaladı. Şüphelilerin ev ve üzerlerinde yapılan aramalarda; 1 kilo 193 gram metamfetamin, 1 kilo 940 gram bonzai, 1 kilo 315 gram esrar, 13 kök kenavir, 18 adet sentetik hap, 4 adet terazi ve bir tüfek ile 13 tabanca ele geçirildi.

“ÇETELERDEN TEMİZLEMEYE KARARLIYIZ”

İnegöl’deki uyuşturucu operasyonuyla ilgili konuşan  Bursa Emniyet Müdürü Sabit Akın Zaimoğlu, Bursa'yı dünyanın en güvenli şehirlerinden birisi yapacaklarını belirterek, "Narkotik Şubemizin uzun süredir hazırlığını yapmış olduğumuz çocuklarımızı zehirleyen kanlarını emen, uyuşturucu satıcılarına yönelik bir operasyon hazırlığı içerisindeyiz. Bursa'da son zamanlarda yaptığımız operasyonlarla suç odaklarından temizledik, temizlemeye devam edeceğiz. Bu operasyonlarımız aynı kararlılıkla hiç durmadan artarak devam edecek. Bursa'yı dünyanın en güvenli şehirlerinden biri yapana kadar, çetelere, hırsızlara, suç odaklarına karşı aynı kararlılıkla mücadelemiz devam edecek " dedi.

Trabzonspor'un eski başkanı evinde ölü bulundu Trabzonspor'un eski başkanı evinde ölü bulundu

ŞÜPHELİLERİN İŞLEMLERİ DEVAM EDİYOR

Nefes kesen operasyon anı kameraya yansırken, polisten kaçan bir şüpheli helikopterle tespit edilip yakalandı. Gözaltına alınan 49 şüphelinin emniyetteki işlemleri devam ediyor.

Editör: Bilal Kayaaltı