Bursa’da müzik ve hayvan severler konserde buluştu. Farkındalığa imza atan vatandaşlar Tayyare Kültür Merkezi’ndeki etkinliğe can dostlar için mama getirdi.

“SOSYAL PROJELERE DEVAM EDECEĞİZ”

Tayyare Kültür Merkezinde düzenlenen konsere, Zeki Müren Güzel Sanatlar Lisesi Müdürü Remzi Ayaz ve öğrencilerle velilerinin yanı sıra çok sayıda davetli katıldı. CHP Osmangazi İlçe Başkanı Cengiz Çelikten, Büyükşehir Belediyesi eski Başkan Yardımcısı Feti Yıldız, Sanat Güneşi Zeki Müren’in yeğeni Özlem Güner’de konseri izleyenler arasında yer aldı. Şef Ayşegül Yüzgeç’in yönettiği konserin sunuculuğunu okul müdür yardımcısı Nezahat Demirbaş yaptı. Kendisi de bir eser seslendiren Nezahat Demirbaş, Zeki Müren Güzel Sanatlar Lisesi bünyesinde kurulan Yakamoz Türk Müziği Korosunun ilk konserinin anlamlı bir amaca yönelik olduğunu vurguladı.

Müziksever ve Hayvan severleri konserde buluşturmanın mutluluğunu yaşadığını dile getiren Nezahat Demirbaş, koronun kurulmasında ve konserde emeği geçenlere ve davetlilere teşekkür etti. Demirbaş, toplanan mamaların, sokaktaki dostlarımız olan kedi ve köpeklere dağıtılacağını ifade ederek, sosyal projeleri, sanatla buluşturmaya devam edeceklerini söyledi.

Bursa trafiği Teksas'ı aratmıyor! Yatarak... Bursa trafiği Teksas'ı aratmıyor! Yatarak...

ZEKİ MÜREN’İN ESERLERİ SESLENDİRİLDİ

Segah, Uşşak, Hüseyni, Acem kürdi, Muhayyer kürdi, Rast ve Rast Kürdi makamında seçkin eserleri solo ve koro halinde seslendiren Yakamoz Türk Müziği Korosu ayakta alkışlandı. İki bölüm halinde organize edilen konserde Sanat Güneşi Zeki Müren başta olmak üzere Selami Şahin gibi değerli sanatçıların eserleri de seslendirildi. Konser sonrasında emeği geçenlere plaket takdim edildi.

Editör: Bilal Kayaaltı