Bursa'da tıbbi medikal malzemelerin ameliyatlarda kullanıldı gösterilip para karşılığı satılan şebekeye operasyon yapıldı. Yakalanan 4 kişiden 3'ü tutuklandı.

Bursa İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Mali Suçlar Büro Amirliğince yapılan çalışmalarda; Bursa Şehir Hastanesinde ameliyatlarda kullanılması gereken tıbbi medikal malzemelerin ameliyatlarda kullanıldı gösterildi.  Bursa Şehir Hastanesi'ndeki görevlilerce ve bu görevliler ile bağlantılı olan şahıs tarafından para karşılığı satıldığı, bu şekilde kurumun zarara uğratıldığı belirlendi.  Haksız kazanç elde edildiği şeklinde bilgilere istinaden yapılan çalışmalarda, Zimmet ve Nitelikli Dolandırıcılık suçunu işleyen; C.I(38), D.B(43), A.H.A(40), C.G(38) isimli şahıslar 06.05.2024 günü yapılan eş zamanlı operasyon neticesinde yakalandı.

Kadın hırsızlar altın dolu kasayla ortalıktan kayboldu! Kadın hırsızlar altın dolu kasayla ortalıktan kayboldu!

3 KİŞİ TUTUKLANDI

Yapılan aramalarda Bursa Şehir Hastanesine ait olduğu tespit edilen, piyasa değeri 20.000.000 (yirmi milyon) TL olan çeşitli Medikal Tıbbi ürünler ele geçirildi. Mahkemeye sevk edilen; C.G isimli şahıs Adli kontrol talebiyle serbest bırakıldı, D.B, A.H.A ve C.I isimli şahıslar ise tutuklandı.

Editör: Bilal Kayaaltı