Bursa’da parmakla gösterilen örnek faaliyetleriyle adından sıkça söz ettiren Osmangazi ilçesindeki Namıkkemal Mahallesi Muhtarı Necmettin Geniş,  isminin açıklanmasını istemeyen duyarlı bir vatandaş sayesinde semtindeki bir aileye buzdolabı ve çamaşır makinası hediye etti. Buzdolabını gıda ürünleriyle doldurdu.

Geniş,  yardımıyla aileyi sevindiren iş insanına teşekkür ederken, çamaşır makinasıyla, buzdolabının montajı yapıldığını belirtti.

“ÖMRÜNÜZE SAĞLIK”

Necmettin Geniş, paylaştığı fotoğrafların altına şu notu yazdı: “Hizmete Devam, Namıkkemal Mahallemizde  evinde buzdolabı ve çamaşır makinesi olmayan İhtiyaç sahibi aileye, no Frost ve 9 kiloluk çamaşır makinesini evinde montajını yaptırarak teslim ettik. Muhtarlığımıza sponsorluk yaparak hayır yapmamıza vesile olan ismi gönlümüzde saklı hayırsever iş insanı kardeşimize teşekkür ederiz.  İyi ki varsınız, cömert güzel insanlar, Allah (CC) ömrünüze sağlık, işlerinize bereketler versin inşaallah” şeklinde ifadeler kullandı.

GENÇLERLE, ÖĞRENCİLERLE  İLGİLENİYOR

Muhtar Geniş, mahallesinde yaptığı faaliyetlerle toplumun her kesimine örnek oluyor. Gençlerle yakından ilgileniyor, sosyal ve kültürel etkinlikler düzenliyor.  Sponsorlar aracılığıyla yurt içi ve yurt dışı geziler gerçekleştiriyor. Görünmez kahramanların yardımlarıyla semtindeki yardıma ihtiyacı olan ailelerin yüzlerini güldürüyor. Muhtarlık ofisine komşu olan ilk ve ortaokuldaki öğrencilerin eğitimlerini teşvik ederek, ödüllendiriyor.

Geniş, birçok kaymakamın durumdan vazife çıkaramadığı icraatlara imza atıyor.

  

Editör: Bilal Kayaaltı