Yeşil beyazlı yönetiminin lideri Emin Adanur katıldığı programda merak edilen soruları yanıtladı.

İşte Adanur’un açıklamalarından satırbaşları:

Kendimi kötü hissediyorum. Hiç beklemediğimiz bir tablo. Bir haftadır toparlanmaya çalışıyoruz üzerimizdeki kara bulutları atmak istiyoruz.

Bizim futbol aklımız Fatih Tekke. Herhangi bir futbol aklı şu an için düşünmüyoruz. İlerleyen süreçte ihtiyaç duyulduğunda düşünebiliriz ama kısa vadede planımız yok.

Tahta çok zor bir süreçti. Ben transferlerle ilgilenemedim. Başımı tahtadan kaldıramadım. Çalışma arkadaşlarıma siz ilgilenin dedim. Benim de ilgilenmem gerekiyordu.

Volkan Şen’i teknik ekip istemiyor. Eğer biri ödeyecekse bizim transfer ettiğimiz oyuncuların parasını ödesin. Teknik heyet ve biz istemedik.

Kimseden maaş konusunu saklamıyoruz sözleşmeler duruyor isteyen öğrenebilir. Sosyal medyada bazı rakamlar dolaşıyor. Bruno’nun 600 bin Euro maaş aldığı söyleniyor, tamamı yalan. Bursaspor’un bir oyuncuya 700-800 bin Euro maaş vermesi imkansız.

Mert Yılmaz ile çok ilgileniyorduk, bonservisini de istiyorduk fakat Batuhan Kör takas teklifi yaptılar. Şimdi bunun üzerinde düşünüyoruz.

Kubilay ile anlaştık o iş bitti.

Giden her arkadaşımız, teknik direktörümüz, oyuncularımız Bursaspor’un geleceği için gitmiştir. Kimse ardında bir şey aramasın. Gerçek Bursasporlu olduklarına inancımız tam.

Taha kesinlikle satılamaz. Emirhan kesinlikle gitmemeli. Batuhan noktasında da ben kalmasını istiyorum. Taha için resmi bir teklif var. İnşallah yarın milli takıma destek vermeye gideceğiz. Taha ve Emirhan konusunda netim.

Batalla‘nın da altyapıda görev alayım diye isteği vardı. Bursaspor’un her bölümünde var olmalı.

Biz gitmeyi kafasına koymuş bir oyuncu olan Burak Kapacak‘ı normal olarak kazanabileceğimiz en iyi rakama satmadık istedik ve sattık.

Altınordu maçıyla çıkışa geçeceğimize inanıyorum. Fatih Hoca tesiste yatıp kalkıyor. Alton çok amaçlı bir futbolcu, gelince göreceksiniz. Şu anda en önemli nokta sağ bek.

Editör: Haber Merkezi