Bursaspor’da sular durulmuyor, başarısız sonuçların ardından takımın patronu Tahsin Tam istifa etti. Tam, “Sezon başında büyük bir şevkle başlamış olduğum görevimden bugün itibari ile istifa etmiş bulunuyorum” şeklinde ifadeler kullandı.

Son olarak Bursaspor taraftarı, A. 24Erzincanspor deplasmanında çok kötü bir oyun ortaya koyan ve rakibine 2-0 mağlup olan yeşil beyazlı futbolculara ve teknik heyete sert tepki göstermişti. Yaşananların ardından görevini bırakacağı gündeme gelen Tam, istifa ettiğini duyurdu.

Tahsin Tam şunları söyledi:

"Sezon başında büyük bir şevkle başlamış olduğum görevimden bugün itibari ile istifa etmiş bulunuyorum. Bana bu güne kadar desteklerini esirgemeyen Belediye Başkanı Alinur Aktaş, kulüp başkanı Ömer Furkan Banaz ve değerli yönetim kurulu üyelerine, kulüp personeline, futbolcu kardeşlerime ve Bursaspor'u karşılıksız ve menfaatsiz seven büyük Bursaspor taraftarına teşekkür eder, saygılar sunarım."

Bursaspor'un başında 11 maça çıkan Tahsin Tam, 3 galibiyet, 2 beraberlik alırken, 6 maçtan puan çıkartamadı.

Öte yandan kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada Tahsin Tam’a teşekkür edilirken, şu ifadelere yer verildi,

“Kulübümüzde teknik direktörlük görevini üstlenen Tahsin Tam görevinden affını istemiştir. Tahsin Tam ve ekibine kulübümüze vermiş oldukları hizmetler ve katkılar için teşekkür eder, bundan sonraki futbol yaşantılarında başarılar dileriz.”

Editör: Haber Merkezi