Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Bursaspor ikinci başkanı Emin Adanur, isim vermeden başarılı adımlarına köstek olmaya çalışanları sert bir dille eleştirdi.

Adanur açıklamalarında şu ifadeleri kullandı:

“Arkadaşlar, birilerinin zorluk çıkaracağı bu tahtanın açılmayacak anlamına gelmez, ödersin parasının tamamını olur-biter. Bursasporumuzun Kurtuluş Savaşında, bugün bizlerle omuz omuza, yanyana bu davanın yükünü sırtlayanların hepsi bu şehirde ŞEREFLE yadedilecek.

Bursasporda hiçkimsenin alacağı kalmaz, iş bitti, siz kolaylık sağlasanızda bitti sağlamasanızda bitti. 44 dosya vardı, başından beri 1 kisi bile yardımcı olmadı yine bitti. Bırak yardımcı olmayı, engel oldular yine bitti. Bana, arkadaşlarıma uyku uyutmadılar ama yine bitti.

Ahmet onu dedi, Mehmet onu yaptı, Aliyi sevmiyorum, Veliyle meselem var. Yapmışlar ya tamam yapmışlar, senide benide öbürünüde kırmışlar. Bırakın toparlayalım, kırılan herşeyi onaralım, yolun sonundayız artık.

Daha bu işin resmi süresi için 50 günümüz var, bu paraların tamamı 100 defa ödenir, biz istiyoruzki biranönce bitsin ve kimseye muhtaç olmadan ayakta kalalım, buna engel olmayın ha olamazsınız da zaten ama gelin Bursaspordan taraf olun, EKMEK YEDİĞİNİZ YERE İHANET ETMEYİN!”

Editör: Haber Merkezi