Bursaspor yönetiminde dikkat çeken değişiklikle yaşandı. Yönetim kurulundaki görev değişikliklerinin hafta başında yapılan toplantıda karar bağlandığı belirtilirken, resmi siteden konuyla ilgili bir açıklamanın yapılmaması dikkat çekti. Ancak üyelerin yeni görevleri resmi sitede belirtildi. Buna göre Ersin Toker, Ali Büyükkurt ve Fatih Öztürk'ün istifasıyla boşalan yönetim kurulu üyeliklerine yedek listede yer alan Ali Nazım Tekelioğlu, Erdinç Doğan ve Alper Akar dahil edildi. Görev tanımlarında yapılan değişiklikler ise hayli dikkat çekici. Buna göre yeni görevlendirmede genel sekreterlik, idari asbaşkanlık ve altyapı sorumluluğu bulunmuyor.

FATİH ÖZTÜRK REKLAM PAZARLAMA SORUMLUSU OLDU

Daha önce idari asbaşkan görevini de yürüten Yavuz Aman bundan sonra sadece tesislerden sorumlu yönetim kurulu üyesi olarak çalışacak. Mali asbaşkan yine Serkan Subaşı olurken, ayrıca Subaşı'nın projelerden sorumlu yönetim kurulu üyeliği görevi asil listeye geçen Ali Nazım Tekelioğlu'na verildi. Ahmet Eraslan Bursastore'dan sorumlu yönetim kurulu üyeliğinden, dış ilişkilerden sorumlu yönetim kurulu üyeliğine geçti. Türkiye Futbol Federasyonu Temsilcisi Uğur Çelikyay'ın görevini asil listeye geçen Alper Akar üstlendi. Çelikyay da Fatih Öztürk'ün istifasının ardından boşalan reklam ve pazarlamadan sorumlu yönetim kurulu üyeliğine getirildi.

DÖRT BRANŞ EL DEĞİŞTİRDİ

Taraftardan sorumlu yönetim kurulu üyesi Kıvanç Cakalıoğlu'na ayrıca Bursastore'dan sorumlu yönetim kurulu üyeliği de verildi. Yedek listeden yönetime giren Erdinç Doğan yeni tanımlamayla oluşturulan idari işlerden sorumlu yönetim kurulu üyesi oldu. Daha önce altyapı sorumlusu olarak görev yapan Rıdvan Özkan'ın bu kez yönetim kurulu yedek üyesi olarak tanımlanması dikkat çekti. İkinci başkan Konuralp Yeşil, medya ve iletişimden sorumlu yönetim kurulu üyesi Erol Turan, hukuk işlerinden sorumlu yönetim kurulu üyesi Yıldırım Hacıoğlu ve amatör branşlardan sorumlu yönetim kurulu üyesi Serhat Yıldırır'ın görevlerinde değişiklik olmadı.

Editör: Haber Merkezi