Lig’e Vakıfköy çıkışlı genç kadroyla tutunmak için büyük çaba sarf eden Bursaspor Teknik Direktörü Mustafa Er ve Başkan Erkan Kamat, alınan mağlubiyetlerin ardından eleştirilerin hedefi haline geldiler. Borçlar yüzünden tahtası kapalı olmasından dolayı transfer yasağı bulunan yeşil beyazlılar, Manisa temsilcisi Akhisarspor karşısındaki mağlubiyetin ardından acımasız okların hedefi oldu. Başkan Erkan Kamat ve teknik patron Mustafa Er’e yapılan eleştirilere 2016 yılındaki kongrede başkan adayı olan Burhan Ilgın, tepki gösterdi.

Burhan Ilgın

‘OYNAN OYUNLARIN ETKİSİNDE KALMAYIN’

Sosyal medya hesabından açıklama yapan, uzun yıllar Bursa futboluna hizmet eden Burhan Ilgın, Başkan Kamat ve teknik direktör Mustafa Er’e seslenerek, ‘Üzerinizde oynanan oyunların etkisinde kalmayın, size güveniyoruz’ diyerek camianın takıma sahip çıkması gerektiği mesajını verdi.

‘EN SIKINTILI DÖNEMDE SAHİP ÇIKTILAR’

İşte Ilgın’ın o açıklaması: “Sevgili başkanım ve hocalarım sizlere güveniyoruz. Üzerinize oynanan oyunların etkisinde kalmayın, sizler kulübümüzün en sıkıntılı döneminde bu görevleri üstlendiniz. Dış etkenlerin etkisi altında kalarak müdahalelerde bulunmayın. İnanın doğru yoldasınız, muhakkak ki eksiklikler olacaktır. Bizim üzerimize düşen sizlere âzamî destek vermek olacaktır. Hepsi birer değerli fidan olan kardeşlerimize ve size yapılan eleştirilere karşı YETER ARTIK diyorum.”

Editör: Haber Merkezi