Süper Lig’de şampiyonluğu koşan, ara transferde dikkatleri üzerine çeken Bordo, Mavililer, Bursaspor'dan kadrosuna kattığı Batuhan Kör ve Kerem Şen'i Trabzon’a getirdi.

“TERİMİN SON DAMLASINA KADAR MÜCADELE EDECEĞİM”

Havaalanında basın mensuplarına açıklama yapan Batuhan Kör, "Doğduğum şehrin takımında olmaktan dolayı çok mutluyum. Bu transferde emeği geçen herkese teşekkür ederim. Hayırlı olsun. Tabi ki Trabzonluyum, Trabzonsporluyum. Terimin son damlasına kadar mücadele edeceğimin sözünü vereyim. Çok mutluyum. Şu anda da çok heyecanlıyım. Bu süreçte Başkanımız olsun, yönetim ekibimiz olsun, Bursaspor ile ciddi görüşmeler yaşandı. Trabzon doğumluyum, Trabzonsporluyum. Olmasını çok istedim bende. Hayırlısı ile oldu. Zaten maçların hepsini izliyorum, takip ediyorum. En son ki maçta da çok mutlu oldum. Son dakikada inanılmaz geri dönüş oldu. Bu sene de şampiyonluk olacak inşallah, bizde bu takım ve kulüp için elimizden ne geliyorsa sözünü veriyorum. Tabiki yıllarca Trabzonspor'a yıllarca hizmet edip, Avrupa’da büyük kulüpte temsil etmek isterim. Trabzonspor’da yıllarca şampiyonluk yaşamak ve gol krallığı yaşamak istiyorum. Bir iki idolüm var var. Burak Yılmaz’ı çok takip ediyorum ve beğeniyorum. Örnek aldığım yaşantısı olsun, düşünceleri görüşleri olsun Ronaldo’yu söyleyebilirim" dedi.

“ÇOK HEYECANLIYIM”

Heyecanlı olduğunu belirten Kerem Şen ise, "Transfer için bizim buralara gelmemizde emek veren, şans veren Bursaspor’a teşekkür ederim ve genç yaşta bize yatırım yapan, güvenen Trabzonspor kulübüne de teşekkür ediyorum. Çok heyecanlıyım. İnşallah hayırlı olur. Her zaman çalışmaya devam etmelerini diliyorum. Biz öyle yapıyorduk. İnşallah burada da elimizden gelenin en iyisini yaparız. Takip ediyordum. Süper Ligi de takip ediyordum. Hayalim olan yerlerden biriydi. İnşallah bundan sonra da Avrupa hayalim var" şeklinde konuştu.

Oyuncular sözleşme imzaladıktan sonra sezon sonuna kadar kiralık olarak oynayacakları Bursaspor'a geri dönecekler.

Editör: Haber Merkezi