Teknik Direktör Mustafa Er gözetiminde gerçekleşen antrenman 1 saat 20 dakika sürdü. Isınma ve koordinasyon hareketleriyle başlayan çalışma, dar alanda oynanan kontrol pas oyunu ile devam etti. Oyuncuların moralli olduğu kampta, pas ve koordinasyon çalışması yapıldı.

Son bölümde yarı sahada çift kale maç yaparak antrenmanı tamamladı. Sakatlıkları süren İsmail Çokçalış ve Hasan Basri Ünal'ın tedavileri devam etti. Bursaspor, sabah saatlerinde yapacağı antrenmanla hazırlıklarını sürdürecek.

ULUDAĞ DEĞERLENDİRİLEMİYOR

Öte yandan, Yeşil beyazlı takımın Uludağ gibi Türkiye’nin en önemli kamp merkezini değerlendirememesi, Bursa’nın ayıbı olarak göze çarpmaya devam ediyor. Bilindiği gibi 3 yıl önce zirvede yapılan çalıştayda Uludağ’ın yılın 12 ayı turizme açılacağı planlanmış, ancak hiçbir adım atılmamıştı. 

SAMSUNSPOR’LA MAÇ

27 Temmuz’da Samsunspor’la karşı karşıya gelecek olan yeşil-beyazlı takımın ikinci hazırlık maçı henüz netlik kazanmadı. Bu arada Bursaspor’un altyapısından dört isim de kafileye dahil edildi. Bilal Güney, Hasan Sabri Karaca, Abdullah Tazgel ve Eren Tunalı da A takımla birlikte Bolu’da çalışmalarını sürdürecek.

Bursaspor, 1 Ağustos’ta Bursa’ya dönecek.

Editör: Haber Merkezi