Geçmiş dönem MHP Osmangazi Meclis üyesi Cemil Aydın, Bursa için eleştiri, öneri ve projelerini kamuoyunla paylaşmaya devam ediyor. Bursaspor’a kalıcı kaynak aktarmak için farklı kesimlerin çaba sarf ettiğini söyleyen Aydın, Timsah Arena’nın kulübe büyük gelir getirebilecek fiziki şartları olduğunu hatırlattı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’a bir kere daha çağrı yapan Aydın, tekstil ve sanayi kenti Bursa’da gerçekleşen fuarların yeşil beyazlı takımın maçlarını oynadığı stadyumda organize edilebileceğini söyledi. Futbolun beşiği İngiltere’deki statların farklı organizasyonlarda kullanıldığını ifade eden Aydın, Chelsea kulübü stadını kalıcı gelirler için yıllar öncesinde planladığını kaydetti.

‘VİZYON KATIN, ATILLIKTAN KURTARIN’

İngilizlerin dünyaca ünlü kulübü Chelsea’nın maçlarını oynadığı stadyumda uluslararası fuarların yapıldığına dikkat çeken Aydın, şunları söyledi: "Geçmişte hem yerel meclislerde hem de diğer platformlarda Bursa Büyükşehir Belediye Stadyumunun yapılması ve fiziki şartlarını defalarca gündeme getirdiğimiz için başka bir söz ifade etmeyeceğim. Chelsea Futbol Kulübü Stadyum Localarında, 19-20 Şubat 2020 tarihlerinde İngiltere Kumaş Fuarı düzenleniyor. Geçmiş yıllarda Türk firmaları da fuarda yerini almıştı. Bu sene de Türk markaları fuarda yerini alacak. Evet, stadyumun locasında. Geçmişte hem yerel meclislerde hem de diğer platformlarda Bursa Büyükşehir Belediye Stadyumunun yapılması ve fiziki şartlarını defalarca gündeme getirdiğimiz için başka bir söz ifade etmeyeceğim. Sadece aramızdaki farkı ve vizyon anlayışımızı paylaşmak istedim" şeklinde açıklamalarda bulundu.

Editör: Haber Merkezi