CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Göç İdaresi Başkanlığı’na yönelik açıklamasının ardından siyaset yeniden alevlendi. CHP üst yönetimi, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun Kılıçdaroğlu’nu “saçmalamış” diyerek eleştirmesinin ardından sosyal medya hesaplarından tepki gösterdi.

ÖZTRAK:  LUGA YAPMA, CEVAP VER

CHP Parti Sözcüsü Faik Öztrak Soylu'ya şu ifadelerle karşılık verdi: " Ey Atama İçişleri Bakanı! On parmağında on kara herkese bulaştırmayı bırak, Genel Başkanımız 3 soru sordu. Laga luga etmeden cevap ver. Daha önce ortaya attığın zırva iddiaları da ispatla. İspatlamaman halinde nasıl anılacağını biliyorsun" dedi.

 AĞBABA: BU ÇIRPINIŞLARIN SENİ KURTARAMAYACAK

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba ise, " Soylu yine arsızca iftiralarına devam ediyor. Ey Soylu; Genel Başkanımız SGK'da tek bir yanlış hukuksuz iş yapmadı. Ama SENİN bakanlığında uyuşturucudan insan kaçakçılığına, hırsızlıktan tescilli dolandırıcılığa kadar her türlü suça bulaşıldı, devletin imajı karalandı. Albümün kabarıyor, her şey bir bir not ediliyor. Bu iftiraların, bu çırpınışların seni kurtaramayacak!” şeklinde tepki gösterdi.

Soylu’nun çıkışına CHP Grup Başkanvekili Engin Altay, sosyal medya hesabından şunları yazdı:

"Hadsiz Suç İçişleri Bakanı Kanla kurulan ülkenin sınırlarını yolgeçen hanına çevirdin. Kadim devleti mafya bozuntularına, kara para aklayıcılara, uyuşturucu tacirlerine kol kanat gerer hale getirdin. Unutma yarına kalır ama asla yanına kalmaz......"

Editör: Haber Merkezi