Cumhuriyet Halk Partisi Mudanya Belediye Başkan aday adayı Av. Baran Güneş ilçe başkanlığında yoğun bir katılımla gerçekleştirdiği toplantıyla adaylığını açıkladı. CHP Mudanya İlçe Başkanı Kurtuluş Furkan Atalay’ın da eşlik ettiği Güneş, Mudanya’da doğup Mudanya’da büyüdüğünü, eğitim hayatı dışındaki tüm vaktini Mudanya’da geçirdiğini vurguladı.

“İLÇEYE BORCUM VAR”

Mudanya’nın çocuğu olarak Mudanya’ya hizmet etmek istediğini belirten Güneş, “Sosyal demokrat belediyeciliğin bayrağını bir kez daha Mudanya Belediyesi’ne dikmek için geliyoruz… Mudanya’yı daha yaşanır, mutlu bir kent yapabilmek için, tuğla üzerine tuğla koymak için geliyoruz… Bu bayrak değişiminde, hedeflerine ulaşabilmek için çalışmaya devam edecek bir yönetim anlayışı kurmak için geliyoruz. Çünkü Mudanya’ya borcumuz var, Çünkü Mudanya sevgimiz var” diye konuştu.

“OTOPARK SORUNUNU ÇÖZECEĞİZ”

Mudanya için projelerinin hazır olduğunu belirten Av. Baran Güneş, Mudanyalıların istemediği hiçbir adımın atılmayacağını, tüm hizmet ve projelerin geniş katılımla kararlaştırılarak verileceğinin altını çizdiği konuşmasında, Mudanya’da bundan önce olduğu gibi bugünden sonra da ranta izin verilmeyeceğini, bugüne kadar ranta karşı mücadele için sürdürülen anlayışın aynen devam edeceğini ifade etti. Mudanya sahil bandında yolcu taşıyacak deniz hattı kurulacağını, odalar ve STK’ların toplantılarını da verimli bir şekilde gerçekleştirebileceği ve STK yerleşkesi yapılacağını, otopark sorununun çözümü için de büyük otoparklar planlandığını belirten Av. Baran Güneş, Mudanya’ya turist çekecek operasyonlar için de düğmeye basılacağının altını çizdi. Mudanya Belediyesi için modern bir bina yapılacağını da kaydeden Baran Güneş, geçtiğimiz hafta meydana gelen depremi hatırlatarak Mudanya’da depreme karşı tedbirlerin alınmasında belediyenin önemli rol oynayacağını söyledi.

Suriye uyruklu mobilyacılardan, dolandırıcıya dayak Suriye uyruklu mobilyacılardan, dolandırıcıya dayak

Güneş, “Mudanya’da hedefimiz oyumuzu daha da artırmaktır. Mudanyalıların oylarıyla Mudanya’yı da kazanacağız, Mustafa Bozbey’i Büyükşehir Belediye Başkanı yapacağız” diye konuştu.

Editör: Bilal Kayaaltı