Bayram öncesi faizsiz kredi müjdesini verene Cumhurbaşkanı Erdoğan, vatandaşları sevindirirken, nakit ihtiyacı olanların cepleri dolacak. Hesaplara paralar yatmaya başlarken, ödemeler için başvuru startı verildi.

Kurban Bayramı öncesi faizsiz kredi beklentisinde olanları sevindiren haber geldi. Vatandaşların hesaplarına yatacak olan para için müracaatlar başladı.

Kurban Bayramı öncesi Garanti Bankası'ndan faizsiz kredi desteği geldi. Başvuru yapanlara şipşak Kredi sağlanacak. Bayrama doğru geri sayım devam ederken acil nakit ihtiyacı olan herkes faizsiz kredi başvurusu yapabilecek. Nakit ihtiyaçlarını karşılamak isteyenler Garanti Bankası'nın bu fırsatını hemen değerlendirebilir. 36 ay vadeli faizsiz kredi kampanyasında şartlar ve detaylar belli oldu. Garanti BBVA yeni kredi kampanyası detayları haberimizde…

Garanti BBVA’dan trink faizsiz kredi! Bayram öncesi nakit ihtiyacı olanlar ferahlayacak - Garanti Bankası Kurban bayramına doğru geri sayım devam ederken nakit ihtiyacı olan vatandaşları Unutma. Yeni kampanyasına bu sabah saatlerinde duyuran özel banka, başvuru yapan kişilere taksitli ve faizsiz nakit avans imkanı sunacak. 50.000 TL'ye kadar olan limitli krediler için Garanti Bankası'ndan 36 ay vade seçeneği uygulanacak. Daha üst limitlerde ise 24 aya kadar taksitli faizsiz nakit avans kullanmak mümkün olacak. Garanti Bankası'nın yeni kampanya şartları ve detaylar haberimizde…

BAYRAM ÖNCESİ İLAÇ GİBİ GELECEK FAİZSİZ KREDİ

Garanti BBVA bu sabah saatlerinde resmi internet sitesi üzerinden bayram öncesi herkese ilaç gibi gelecek faizsiz şipşak Kredi duyurusu yaptı. Şubesiz nakit avans verecek olan Garanti Bankası taksit sayısını ise 36 ay olarak belirledi. Tek yapmamız gereken Garanti Bankası'nın müşteri olmak ve hemen faizsiz kredi başvurusu yapmak.

Garanti Bankası müşterisi olmak istiyorsanız Garanti mobil bankacılık uygulamasını cep telefonunuza yükleyerek ardından orada müşteri ol butonuna tıklayabilir ve yeni müşteri bilgilerine girdikten sonra banka müşterisi olabilirsiniz. Hemen ardından Garanti Bankası yetkilileri görüntülü görüşme için sizi arayacaktır. Müşteri olma süreciniz böylelikle tamamlanacak.

GARANTİ BANKASI'NDAN 10 DAKİKADA HIZLI FAİZSİZ NAKİT AVANS

Garanti Bankası'nın müşteri olma süreci ve faizsiz nakit avans başvuru süreci sadece 10 dakika sürüyor. Bu süre içerisinde başvurularını tamamlayanlar nakit avans kullanabiliyor. Nakit avans almak için banka şubelerine gitmeye de gerek yok şubesiz bankacılık üzerinden işlem yapabiliyor ATM'den paranızı kullanabiliyorsunuz.

Ayrıca Garanti Bankası'nın bu kampanyası kapsamında yakınlarını bankaya davet edenlere de Bonus imkanı sunuluyor. Davet ettiğiniz her yakınınız için 1000 TL'lik Bonus sizi bekliyor. Kampanyaya katılım koşulları ve şartları bankanın Resmi Web Sitesi üzerinden açıklandı.

GARANTİ BANKASI FAİZSİZ KREDİ KAMPANYASI KATILIM KOŞULLARI

Garanti Bankası'nın resmi internet sitesi üzerinden yapılan açıklamaya göre faizsiz kredi kampanyasına 1 Haziran 30 haziran 2023 tarihleri arasında başvuru yapmak gerekiyor. Sadece Garanti mobil başvuruları üzerinden bu kampanyaya katılım sağlanabiliyor. Müşteri olma sürecini Garanti mobil üzerinden tamamlayamayanlar banka şubelerinden de destek alabiliyor.

Editör: Bilal Kayaaltı