Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mudanya Belediye Başkan Adayı Deniz Dalgıç, 47 mahallenin muhtarlarıyla bir araya gelerek Mudanya’yı hak ettiği yere taşımak için el ele çalışacaklarını söyledi.

“HER SOKAĞA DOKUNACAĞIZ”

Erdoğan: Seçmenin mesajını doğru okumalıyız Erdoğan: Seçmenin mesajını doğru okumalıyız

Düzenlenen toplantıya CHP Mudanya İlçe Başkanı Kurtuluş Furkan Atalay, Kadın Kolları Başkanı Nilgün Arslanoğlu, Gençlik Kolları Başkanı Kübra Öztürk ile CHP Mudanya Belediye Meclis Üye adayları ile 47 mahallenin muhtarları katıldı. Ortak akıl ve işbirliğiyle yönetimin önemine inandığını dile getiren Deniz Dalgıç, “Daha güzel bir Mudanya hayalimiz için bu yola muhtarlarımızla birlikte çıkıyoruz. Sizler benim elim, gözüm, kulağım olacaksınız; benim başkan yardımcım gibi çalışacaksınız. Hep birlikte, her mahalleye, her sokağa dokunacağız.” diye konuştu.

“ALTYAPI VE ULAŞIM SORUNUNU ÇÖZECEĞİZ”

Merkez ve kırsaldaki mahallelerin kendine has sorunlarını bildiğini söyleyen Deniz Dalgıç, “Mudanyamızın her köşesi, her mahallesi bizim için özel. Ancak biliyoruz ki her mahallenin kendine özgü sorunları da var. Bu sorunların farkındayız ve çözüm önerilerimiz hazır.” dedi. Afet riski taşıyan yapıların hem merkezde hem de kırsalda büyük sorun olduğunu belirten Dalgıç, göreve gelir gelmez bu sorunun çözümü için harekete geçeceklerinin altını çizdi.

Tarımdaki üretim maliyetlerinin artması ve geçim sıkıntıları nedeniyle yaşanan göç sorununa değinen Dalgıç, "Gençlerimizi doydukları ve aileleriyle geçinebildikleri yerlerde yaşatmak için çalışacağız. Tarım ürünlerimizin değerini artıracak ve imar sorunlarını çözerek kırsalda yaşamayı cazip hale getireceğiz" diye konuştu. Merkezdeki mahallelerde ise altyapı, pazaryeri, ulaşım gibi sıkıntılar yaşandığını belirten Dalgıç, “Liyakatli ve güçlü kadrolarımızla tüm bu sorunların çözümü için çalışacağız” dedi.

Editör: Bilal Kayaaltı