Marmara Denizi'nde son yıllarda görülmemiş fırtına yaşanıyor. Kıyı şeridinde birçok işletme dalgaların etkisiyle sular altında kalırken, bazı kentlerde denizin kıyıdan 100 metre içeriye girdiği belirtiliyor.

Yalova’da fırtına etkili olmaya devam ediyor. Fırtına nedeniyle kent merkezi deniz kenarında bulunan lunaparkta maddi hasar oluştu. Dev dalgaların adeta dövdüğü lunaparktaki eğlence cihazları ve teçhizatlar kullanılmaz hale geldi.

Yine köpek dehşeti, ölümden döndü Yine köpek dehşeti, ölümden döndü

Çarpışan otosunda gondoluna bir çok eğlence cihazı dalgakıranı aşan deniz sularıyla zarar gördü. Lunapark işletmecisi Ali Altıntaş, fırtınayla birlikte Marmara Denizi’nde oluşan dev dalgalardan olumsuz etkilendiklerini belirterek, “Fırtınanın afetin durumu ortada görüyorsunuz. Parkımıza da çok aşırı derecede zarar verdi. Bütün makine ve cihazlarımız kullanılmaz hale geldi. Şu andaki maddi hasarımız 10 milyondan fazla. Burada 100 aileden fazla kişi ekmek yiyor. 70-80’den fazla elemanımız çalışıyor. Makinalarımız kullanılmaz hale geldi. Yetkililerden bu duruma çare bulmasını istiyoruz. Denizin durumunu da dalgaları da görüyorsunuz. Kafeteryamız, cihazlarımız hepsi sular altında kaldı. Yetkililerden bize yardım etmesini istiyoruz” dedi.

Editör: Bilal Kayaaltı