Evde bakım hizmeti sosyal devlet olmanın ve sosyal belediyeciliğin temel gereksinimlerinden biridir.

Bu konuda yapmış olduğu çalışmalardan dolayı Büyükşehir Belediyesi'ni takdir ediyorum ,ama velakin bu konuda Bazı şeylerin noksan olduğunu düşünüyorum kendi fikrimce. Örneğin bu hizmeti veren personelin maaş ,prim ,mesai ve ücretlerinin nasıl olduğunu merak ediyorum.

Büyükşehir Belediyesi’nin evde bakım hizmetlerinden alıntı aktarıyorum.

"Belediyemiz sınırları içerisinde 17 ilçede müracaat veya ihbar edilmiş olan sosyo-ekonomik yoksulluk ve yoksunluk içinde bulunan günlük yaşam faaliyetlerini tek başına sürdüremeyen hasta, yatağa bağımlı, engelli ve yaşlılara; tedavi, bakım, refakat, eğitim, yönlendirme yapmak ve Ambulansla Hasta Nakil Hizmetini gerçekleştirerek, hastaların, gereksinimi doğrultusunda yaşam kalitesini ve toplumsal saygınlığının korunmasını ve gereksiz yere hastaneye yatışlarını önlemek amaçlanmıştır."

"İnsanı yaşattı devler yaşasın "

" Edebali"

Gece ,gündüz demeden canla başka Bursa ve insanlık için çalışan bu çalışanları unutmayın.

Sosyal ve insanı amacli olduğuna inanırım.

Konuya başlarken de bahsettim bu tür pirojeler taktire şayandır.

Gelelimki bu işlerde çalışanların özlük hakları ve maaş durumu nedir. Bunlarda belediyenin asıl işini yapan calisanlardir .

Bu çalışan personelin

"taşeron firmaya

vermektense "

Kadroya alına bilir

Buyuksehire, ve Sayın kıymetli yöneticilerine sesleniyorum 150 yi aşkın çalışanın büyük şehir belediyesi kadrosuna alınması için bir çaba sarfetmelerini diliyorum .

Şunu belirtmek isterimki bu insanların kadro talebi var.

Yine Büyükşehir Belediyesi sn baskana ve ekibine iyi çalışmalar dilerim.

Taktir sizlerindir!