İstanbul'da  ekmeğe zam geldi! İstanbul'da ekmeğe zam geldi!

Ekonomik sıkıntı yaşayan bireyleri maddi anlamda güçlendirmek için bankaların kredi olanakları sürerken, Denizbank’tan 18 yaş üzerinde olanlara ödeme müjdesi geldi. TC kimlik numarasıyla yapılacak olan desteklerle ilgili basit başvuru duyurusu da yapıldı.

Yaşam koşulları, hayat pahalılığı vatandaşın önünde büyük set olarak duruyor. Yaşanan ekonomik sıkıntıyı azaltmak için Denizbank’tan vatandaşlara para desteği müjde açıklandı. TC kimlik numarası ile müracaaat eden 18 yaş üzerindeki bireylere düşük faizli 10 bin TL kredi desteği verilecek. Denizbank’ın tüm şubelerine başvuruların yapılacağı duyuruldu. Destek şartları şu şekilde.

Denizbank'tan T.C kimlikle ödeme yapılacak. 11 haneli T.C kimlik numarası ile başvuru yapanlara 30 Eylül 2023 tarihine kadar verilecek olan nakit desteği ile ilgili DenizBank’ın resmi açıklaması geldi. Denizbank şubelerinden mobil bankacılıktan ya da internet bankacılığından başvuru yapan milyonlarca vatandaş 30 Eylül 2023 tarihine kadar 10.000 TL düşük faizli kredi alma fırsatına sahip olacak. 12 ay vadeli olarak verilecek düşük faizli kredi için faiz oranı diğer bankaların neredeyse yarısı oldu.

Düşük faizli kredi kampanyası için DenizBank’tan Resmi açıklama geldi. Geri ödemesinin 12 ay vadeli olarak yapılacağı 10.000 TL'lik düşük faizli kredi nakit ihtiyacı olan tüm vatandaşlara sunulacak. Nakit paraya sıkışan hızlı kredi desteği arayan acil para arayan vatandaşlar Denizbank şubelerinden ya da mobil bankacılık aracılığı ile başvurularını kolaylıkla yapabilecek.

Denizbank'ın yeni kredi kampanyası 5 Eylül tarihinde başladı ve 30 Eylül tarihine kadar başvurular devam edecek. Kampanyadan bir müşteri sadece bir defaya mahsus olarak faydalanabilecek. Denizbank müşterisi olma şartı aranan kampanya kapsamında 18 yaş üstü herkes başvuru yapabiliyor.

Denizbank düşük faizli kredi kampanyası acil nakit arayan tüm vatandaşlar için sağlanıyor. Kredin notu 1200 puan ve üstü olan tüm vatandaşlar hemen Denizbank mobil uygulamasını cep telefonuna yükleyerek kredi başvurusu yapabiliyor. 10.000 TL düşük faizli kredi kampanyası Sadece 5 dakika içinde onaylanıyor. Denizbank'ın bu kampanyasında kredi faiz oranları %2.28 olarak belirlendi.

Kampanyaya katılmak isteyenlerin Denizbank mobil uygulamasını cep telefonlarına indirerek müşteri olmak istiyorum seçeneğine tıklamaları yeterli. Şubesiz masrafsız düşük faizli kredi desteği veren Denizbank birçok farklı avantajla sağlıyor. Denizbank'ın resmi internet sitesini ziyaret ederek yeni kampanya ile ilgili tüm detaylı bilgilere ulaşabilirsiniz.

Editör: Bilal Kayaaltı