Son bakanlar kurulu toplantısı sonrasında çalışmayan emeklilere 5 bin TL ikramiye verileceğini açıklayana Cumhurbaşkanı Erdoğan, promosyon konusunda da bankaların destekleri arttırmalarını istedi. Bu kapsamda bankalar promosyonlarda artışa gitti.

Finansbank, bu sabah yaptığı açıklamayla emekli maaşı alan vatandaşlara yönelik promosyon miktarını arttırdı. Ekim ayı güncel emekli promosyonu ücretleri yükselirken, Finansbank’ın vereceği rakamda 9.900 TL’ye çıktı. Bu kampanya kapsamında, SSK, BAĞ-KUR, memur emeklisi fark etmeksizin tüm emeklilere promosyon desteği sunulacak. Başvurular için milyonlarca emekli için ek koşul bulunmuyor; sadece promosyon başvurusu yaparak 3 yıl süreyle taahhüt vermek yeterli olacak.

Başvuru Süresi ve Detaylar

Finansbank emekli promosyonu başvuruları için belirlenen tarih 31 Ekim 2023. SSK ve Bağ-Kur emeklisi vatandaşların ay sonuna kadar Finansbank şubelerinden, mobil bankacılık ya da internet bankacılığı üzerinden başvuruda bulunmaları gerekiyor. Başvuru süresini kaçırmadan işlemlerini tamamlayan emeklilere aynı gün içinde ödeme yapılacak. Ancak yeni emeklilerin ödemeden yararlanabilmesi için ilk maaşlarını alana kadar beklemeleri gerekiyor.

Emekli sayısı daha da artacak, EYT detayı ortaya çıktı Emekli sayısı daha da artacak, EYT detayı ortaya çıktı

3 yıllığına maaş taahhüdü karşılığında sunulan rekor promosyon fırsatının yanı sıra, Finansbank müşterisi olan emekliler düşük faizli kredi desteği, ücretsiz havale ve EFT gibi birçok avantajdan da yararlanacaklar. Bu kampanya, emeklilerin finansal anlamda daha rahat bir süreç geçirmelerine katkı sağlamayı hedefliyor.

Editör: Bilal Kayaaltı