Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın emekli aylıklarına yapılmasını istediği artışla ilgili çalışmalar sürüyor. 

Yaşanan ekonomik sıkıntı ve hayat pahalılığı emeklilerin aylıklarını eritmeye devam ederken,  emeklilerin yüzünü güldürecek 25 BİN TL2lik ödeme müjdesi geldi. IBAN’lara yatırılacağı duyuruldu.

Hükümet sürprize hazırlanıyor, emekli maaşlarına zam geliyor! Asgari ücrete yeni artış Hükümet sürprize hazırlanıyor, emekli maaşlarına zam geliyor! Asgari ücrete yeni artış

Özellikle işçi emeklileri maaşlarına Temmuz’da yapılmayan artışın hayal kırıklığını yaşıyor. Enflasyon karşısında adeta yok olan aylıklar endişe meydana getiriyor. Ara zam önerilerinin yanı sıra bankaların emeklilerle ilgili kampanyaları da aralıksız sürüyor. Milyonlarca emekliye sevindirecek olan kampanya Ziraat Bankası Vakıfbank ve Halkbank tarafından ilan edildi. Başvuru yapan emeklilere yarından sonra IBAN üzerinden 25.000 TL ödeme yapılacak.

Emekli maaşı alan milyonlarca vatandaş maaş zammı bekliyor. Bir yandan bu beklentiler sürerken bir yandan da emekliler için düşük faizli kredi veren bankaların sayısı her geçen dakika artıyor. Ziraat Bankası Vakıfbank ve Halkbank emekliler için yeni bir duyuru daha yayınladı. Milyonlarca emekliye en uygun faiz oranı ile kredi desteğini sağlanacak. 3 devlet bankası tarafından verilecek olan bu destek 25.000 TL oldu. 36 ay vadeli ucuz kredi kampanyasının Tüm detayları haberimizde…

Milyonlarca Emekli ne yazık ki yetersiz kalan zam var nedeniyle geçim sıkıntısına düştü. Temmuz ayında emekli maaşlarına %25 oranında zam yapıldı ancak bu zam kök maaşları değiştirmedi. En düşük emekli maaşı yine 7.500 TL olarak kaldı. Geçim zorluğu çeken emekliler ise çareyi Banka kredilerinde arıyor. Ancak Merkez Bankası'nın faiz artışı kararları sonrası Banka kredilerinde de faiz oranları Bir Hayli yükseldi.

Yükselen faiz oranlarına inat kamu bankalarından emeklinin cebini rahatlatacak yeni bir kredi kampanyası geldi. Ziraat Bankası Vakıfbank ve Halkbank emekliye düşük faizli kredi desteği vermeye hazırlanıyor. Milyonlarca emekli için yeni kampanya yapan 3 devlet bankası, 25.000 TL'yi 36 ay vadeli olarak ve en uygun faiz oranı iletiliyor.

HALKBANK, ZİRAAT VE VAKIF’TAN KREDİ

Ziraat Bankası Vakıfbank’a Halkbank'tan yepyeni bir emekli kredisi paketi geldi. Hemen yarından sonra IBAN üzerinden 25.000 TL ödeme yapılıyor. Emekli maaşı alan tüm emekliler bu Ödeme için başvuru yapabiliyor. Kurum fark etmeden tüm emeklilere verilen emekli kredisi desteği için tekrar emekli maaşı alıyor olmak ve bu maaşı Seçtiğiniz kamu bankalarından birine taşımak nokta şartı sağlayan emekliler ödemeyi anında alabiliyor.

Editör: Bilal Kayaaltı