Kampanya desteği vatandaşı memnun edecek, Ziraat Bankası fırsatlar zincirini sundu. Başvurular yapılıyor. Ziraat ve Türk Telekom’un birlikte yürüttükleri cazip kampanya yüzleri güldürecek. Emekliler bayram yapacak.

Emeklilere destekler devam ediyor. Türk Telekom ve Ziraat Bankası devreye girdi. Emeklilere büyük fırsatlar sunulmaya başladı.

Ziraat Bankasının kampanyasındaki ayrıcalıklar saymakla bitmiyor. Peki kampanya kapsamında yer alan cazip avantajlardan nasıl yapılabilirim? Ziraat Bankasının yeni kampanyası katılım sağlamak için talep edilen şartlar neler? Ziraat Bankası ve Türk Telekom’un ortak yürütmüş olduğu kampanya ile ilgili tüm detaylar haberimizin devamında sizlerle birlikte...

Ziraat Bankasından emeklilere müjde!

Ziraat Bankası ve Türk Telekom’un ortak yürütmüş olduğu Türk Telekom aboneleri için ve Ziraat Bankası müşterilerine birbirinden cazip fırsatların yer aldığı kampanya ile ilgili duyuru yapıldı. Ziraat Bankası, emekli maaş müşterilerine tarife kampanyası ile ilgili gerekli bilgileri tek tek paylaştı.

Ziraat Bankası Türk Telekom aracılığıyla emekli vatandaşlara yurtiçi her yöne 750 dakika, her yöne 750 SMS, 5 GB cepten internet tüm bunlara ek olarak Türk Telekom mobil hatlarıyla sınırsız konuşma tarifesini tam tamına 90 TL imkanı ile sunacağını açıkladı. Ziraat Bankası tarafından emekli maaş müşterilerine özel olarak hazırlanan bu kampanyadan yararlanabilmesi için 12 ay taahhüt vermesi gerekmektedir.

Tarife kampanyası için şartlar neler?

Ziraat Bankası ve Türk Telekom’un ortak yürütmüş olduğu 90 TL’lik tarife kampanyasından yararlanmak isteyen kişilerin “Ziraat Emekli Fırsat 5GB’ tarifesinden faydalanan ve Ziraat Bankası’ndan emekli maaşı alan kişiler hatları üzerinden ZIRAAT boşluk yazdıktan sonra Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlık kimlik numarasını yazdıktan sonra 55-55’e SMS gönderilmesi gerekmektedir. SMS gönderiminden sonra ise SMS’e ZIRAAT ONAY yazıp gönderilmesi ile birlikte kampanyaya katılım sağlayabilirsiniz. İsteyen kişiler kampanyaya kapsamında yer alan avantajlara Türk Telekom Müşteri Hizmetleri’ni aracılığıyla da kampanya katılım sağlayabilir. Kampanyaya kapsamında yer alan avantajlardan yaralamak isteyen kişilerin 12 aylık bir taahhüt vermesi talep edilmektedir.

Tarife kampanyası ile ilgili daha kapsamlı bilgileri Ziraat Bankası müşteri hizmetlerini aracılığıyla ya da Türk Telekom müşteri hizmetleri aracılığıyla detaylı tüm bilgilere ulaşabilirsiniz.

Editör: Bilal Kayaaltı