Düğmeye basıldı, emeklilere bayram müjdesi geldi, yeni duyuruldu. SSK ve Bağ-Kur emeklisine çok sevinecek. Emeklilere bu ay bir maaş ödeme yapılacağı belirtildi.  Emekliler bir maaş ikramiye ödemesiyle erken bayram yapacak.

İktidar kolları sıvadı, emeklilere müjde Haziran’la birlikte veriliyor. Bayram ikramiyeleri bir maaş tutarı olacağı kaydedildi.

Haziran ayı emekliler için yine müjdeli haberlerle başladı. Bu sabah saatlerinde milyonlarca emeklinin yüzünü güldürecek karar alındı. Emekliye Haziran ayında bir maaş ikramiye ödemesi yapılacak. SSK ve BAĞ-KUR emeklisi olanlar başvuru şartı olmaksızın fazladan ödeme alacak. Emekliler IBAN numaraları üzerinden Şubeye bile gitmeden ödemelerini çekebilecek. SSK BAĞ-KUR ve memur emeklisi yaşadı. Haziran ayı emekliler için ballı fırsatlarla dolu geçecek. Emekliye ikramiye ödemesi, bayram ikramiyesi zammı, emekli maaş zammı Hepsi bu ay geliyor. SSK ve BAĞ-KUR emeklisi için bir maaş ikramiye detayları haberde.

Emekliye Haziran ayı müjdeleri peş peşe geliyor. Bu sabah saatlerinde yepyeni bir duyuru daha yapıldı. Özellikle SSK ve BAĞ-KUR emeklisi bu habere çok sevinecek. Çünkü emekliye bir maaş ikramiye ödemesi verilecek. Bayram ikramiyesinden farklı olarak yapılacak bu ödeme 7500 TL olarak hesaplara yatacak. Üstelik şubeye bile gitmeye gerek yok doğrudan IBAN'DAN çekmek mümkün olacak. Emekli vatandaşın yüzünü güldürecek kararlar devam edecek. Haziran ayı emeklilere Ballı kaymak tadında geçecek. Milyonlarca emekli bu ay ikramiye zammı ve maaş zammı da alacak. Emekliye ek ödeme duyurusu ile ilgili son dakika detayları haberimizde…

EMEKLİYE BİR MAAŞ İKRAMİYE GELİYOR

Sabah saatlerinde milyonlarca emekli vatandaşa güzel haber verildi. Emekli maaşı alanlara bankalardan bir maaş ikramiye geliyor. Haziran ayı banka promosyon ücretleri güncellendi. Birçok banka bu sabah saatlerinde yeni rakamlarını açıkladı. emekliye ortalama 7.500 TL Yani bir maaş promosyon ödemesi yapılacak. Özel bankalardan ve kamu bankalarından Sabah saatlerinde duyuru yapılırken başvurular da aynı gün içinde başladı.

SSK BAĞ-KUR memur emeklisi ya da EYT emeklisi olmak fark etmiyor. emekli promosyon ücretleri tüm emeklileri kapsıyor. Sadece bankaya başvuru yapmak emekli promosyonu almak için yeterli. Dilerseniz banka şubelerinden başvuru yapabileceğiniz gibi Dilerseniz de online bankacılık hizmetleri üzerinden başvuru işlemlerini tamamlayabilirsiniz.

EMEKLİYE EK ÖDEME DE VERİLECEK

Bankaların Haziran ayı promosyon ücretleri belli olurken bazı bankalarda ek kampanyalarda var. Örneğin Garanti Bankası kredi kartı kullanan emeklilere harcamaya göre 1000 TL Bonus ödemesi yapacak. Birçok bankada fatura ödeme talimatı veren emekliye ekstra avantaj sunuyor. emekliler yeni promosyon kampanyaları için 30 Haziran 2023 tarihine kadar başvuru işlemlerini yapabiliyor.

HAZİRAN AYI EMEKLİNİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRECEK

Diğer yandan Haziran ayında emekliye başka müjdelerde yolda. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın daha önce açıkladığı gibi emekli bayram ikramiyesi zammı da bu ay yapılacak. Emekli Kurban Bayramı ikramiyesinin En az 3000 TL'ye yükseleceği tahmin ediliyor. Ayrıca emekli vatandaşlara maaşa ek kredi fırsatları da sunuluyor. Son müjde ise emekli maaş zammı konusunda. Emekli vatandaşlara maaş zammı Haziran ayında duyurulacak ve en az %45 zam yapılacak.

Editör: Bilal Kayaaltı