Emekli vatandaşlara son zamanlarda yapılan müjdelerin hesabı tutulamadı. Mayıs ayı maaşlarına dair ödemelere ek olarak son gelen haber en az 5 bin 100 TL ödeme yatacağı öğrenildi. Buna göre emeklilerin otomatik olarak maaş hesaplarına tanımlanacak ödemelerin Mayıs ayı sonuna kadar gerçekleşeceği öğrenildi. 

Temmuz 2023 ara zammından önce, en az maaş alan emeklilerin aylıkları 7 bin 500 TL’ye çekildi. Temmuz 2023’te ise refah payı eklemesiyle beraber güzel bir zam ödemesinin emeklileri beklediği öğrenildi. Öte yandan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan gerçekleşecek ara zamma dair en az emekli maaşı zammına oranla tüm emeklilerin maaşlarında enflasyona ezdirilmeyecek bir zam müjdesini de verdi. Peki, emeklilere ek ödeme ne kadar yatacak? Emekli 5 bin 100 TL ödemeyi nasıl alacak? İşte emeklilere özel ek ödeme ayrıntıları haberimizde…

EMEKLİLERE EN AZ 5 BİN 100 TL!

Emeklilerin maaşlarına ek olarak alacakları ikramiyelerin maaşın yatmasının ardından 2 ila 3 iş günü içinde hesaplara geçeceği öğrenildi. Bir yandan Emeklilikte Yaşa Takılanlar içinde Mayıs ayında ilk kez maaşlarını alacak olan vatandaşlar da bulunuyor. Bu çerçevede Mayıs ayında maaşlarını alacak olan tüm emeklilere 5 bin 100 TL minimum olarak yatırılacak.

ING BANK PROMOSYONLARI MAAŞLARA EKLİYOR

ING Bank emekli promosyon kampanyasında bir üst seviyeye geçerek minimum maaşı 3 bin 499 TL’ye kadar olan emeklilere tam 5 bin 100 TL ödüyor. Maaşları kademeli olarak artan diğer tüm emeklilere de katlayarak promosyon ödemesini gerçekleştiriyor. Peki, emekli promosyonları son tarih ne zaman? En fazla emekli promosyon ödemesi ne kadar? ING Bank promosyon ödemeleri ne kadar?

ING BANK EMEKLİ PROMOSYON SON BAŞVURU TARİHİ

ING Bank emekli promosyon başvurusu yapmak isteyen vatandaşlar için hem şubelerden hem mobil bankacılık ve internet bankacılığı üzerinden hem de müşteri hizmetlerinden destek verebilmektedir. Son tarih olarak 31 Mayıs 2023 tarihine kadar emekli promosyon başvurusu gerçekleştirilebilmektedir.

ING BANK EMEKLİ PROMOSYONU NE KADAR VERİLİYOR?

ING Bank emekli maaş müşterilerine özel olarak 3 bin 499 TL’ye kadar olan maaşlar için 5 bin 100 TL’yi otomatik olarak hesaba yatırıyor. Maaş müşterilerinin hesabına 3 bin 500 TL ile 7 bin 500 TL arasında olanlar içinse 5 bin 950 TL promosyon yatıyor. Aylığı 7 bin 500 TL ve 10 bin TL arasını bulan emekli ING Bank’tan maaş hesabına yatan 7 bin 650 TL ödemeyi çekebilmektedir. 10 bin TL ile daha fazla aylığını ING Bank’tan çeken emekli 8 bin 500 TL promosyon ödemesini otomatik alacaktır.

Kaynak: gazete 2023

Editör: Bilal Kayaaltı