Emeklilere yapılan maaş zammına tepkiler devam ederken, işçi emeklileri maaş artışı yapılmamasının moral bozukluğunu yaşıyor. Öte yandan emeklilere promosyon fırsatları sunulmaya devam ediliyor. Bankalar maaşını taşıyanları adeta zenginleştiriyor. Bunlardan birisi de İş Bankası, promosyon için emeklileri büyük ve cazip para fırsatları sunan banka, başvuruların basit şekilde yapıldığını belirtiyor.

Devlet destekli promosyonlar emeklilerin sarıldığı en önemli maddi gelir kaynağı haline geldi. Bankalar da bunu bilerek, kampanyalarını çoğaltmaya başladı. İş Bankası, emeklileri kampanyalarından faydalandırıp bütçelerine katkı sağlıyor.

EYT yasasının çıkması ile birlikte emekli sayısı 16 milyonu geçti nokta bankalarda buradan yola çıkarak emeklileri maaş müşterisi yapabilmek amacıyla adeta büyük bir rekabet haline girdi. Özellikle maaş zamlarının ardından bankaların promosyon kampanyaları daha çok öne çıkmaya başladı. Bu defa Türkiye İş Bankası'nın promosyon kampanyası çok konuşulacak türden. Ağustos ayı itibariyle İş Bankası ödemelerini 10.000 TL'ye kadar yükseltti. Üstelik ek koşul Aranmıyor sadece başvuru şartı aranıyor. Yani emekli vatandaşlar başvuru yapmaları halinde 10.000 TL ödemeyince cebine koyuyor. Sabah saatlerinde önemini açıklama geldi. Başvurunuzu yapmak için 30 Ağustos 2023 tarihine kadar süreniz var. Başvuru formunu doldurun ödeme alma fırsatını kaçırmayın. İş Bankası 2023 Ağustos promosyon şartları ve detaylar haberimizde…

16 milyon emekliye Türkiye İş Bankası tarafından sunulacak promosyon imkanları belli oldu. Sadece başvuru yaparak maaşınızı taşınmanız durumunda İş Bankası'ndan maaş aralığına göre 7500 TL'ye kadar promosyon alabilirsiniz. Ayrıca Maksimum Kart kullanan İş Bankası müşterilerine 1000 TL Ek promosyon verilecek. İne İş Bankası tarafından aranan fatura ödeme talimatı gibi koşulları yerine getirmek ek kazanç elde etmek için harika bir yol olacak.

Kolay ve hızlı bir şekilde promosyon almak istiyorsanız Türkiye İş Bankası tam size göre. Çünkü İş Bankası'nda banka şubesine gitmeye gerek yok promosyon başvuruları mobil ve online bankacılık hizmetleri aracılığıyla yapılabiliyor.

30 AĞUSTOS SON GÜN

Türkiye İş Bankası'nın yeni promosyon kampanyası 1 Ağustos 2023 tarihinde başladı. Yani temmuz ayı maaş zamlarının gelmesiyle birlikte İş Bankası'nın promosyonuna da Start verildi. Kampanya için son katılım tarihi ise 30 Ağustos 2023 olarak belirlendi. O tarihe kadar başvurusunu yapanlar 3 gün içinde ATM'den ek ödeme alma şansına sahip olacak.

Editör: Bilal Kayaaltı