Emeklilerin yaşadığı zorluklar gündemden düşmüyor. Aldıkları maaşlar hayat pahalılığı ve enflasyon karşısında mum gibi eriyor. Yapılan son dakika açıklamasına göre, SSK Bağ-Kur 4C ve EYT emeklilerine tam 7 bin TL ödeme yapılacak.

Ek ödeme müjdesinin duyurusu yapıldı, emekliler yaşadı. Müracaat edenlerin hesaplarına heman yatırılacağı kaydedildi.

Zam yağmuru emeklileri perişan etmiş durumda, eriyen maaşlarıyla ayın sonunu getiremeyen emeklilere şimdi müjde verildi.  Cumhurbaşkanı talimatı üzerine Ziraat Bankası VakıfBank ve Halkbank verdi. 3 kamu Bankasından emeklilere 7000 TL'lik destek ödemesi verilecek. Emekliye Cumhurbaşkanı talimatıyla yapılacak olan ek ödeme yarın başlıyor. 18 Eylül Pazartesi gününden itibaren devlet bankalarına başvuru yapan emekliler maaşa ek ödemeyi cebine koyacak. Milyonlarca emeklinin yüzünü güldürecek son dakika açıklaması az önce geldi.  Başvuru yapıldığı takdirde 7.000 TL ödeme IBAN’dan hesabınıza yayacağı duyuruldu.

 

İşte süper fırsat! 2000-2002-2004-2007 SGK + 40-45-50-55 yaş aralığı listede! 1200-1500-1800 Prim seçeneği İşte süper fırsat! 2000-2002-2004-2007 SGK + 40-45-50-55 yaş aralığı listede! 1200-1500-1800 Prim seçeneği

Emekli maaşı alanlara gece yarısı müjdesi geldi. Cumhurbaşkanı talimatıyla ek ödeme yapılacak. milyonlarca emekli için duyuruyu Ziraat Bankası VakıfBank ve Halkbank yaptı. 3 devlet bankası tarafından Emekliye promosyon ücretlerine zam yapıldı. SSK BAĞ-KUR memur emeklisi EYT emeklisi milyonlarca vatandaş başvuru şartı ile IBAN’dan 7.000 TL'ye Varan promosyon olabilecek. Üstelik emeklilere sürprizler bununla da bitmiyor. kamu bankalarından düşük faizle emekli kredisi kampanyası da geldi. Eylül ayı sonuna kadar devam edecek kampanyaya katılmak isteyen emekliler başvurularını hemen yapabilir. 18 Eylül Pazartesi’den itibaren ödemeler IBAN numarasına yatmaya başlıyor.

CUMHURBAŞKANI TALİMATIYLA EMEKLİYE EK ÖDEME

Milyonlarca emekliye Cumhurbaşkanı talimatı ile ek ödeme verilecek. Ziraat Bankası VakıfBank ve Halkbank devreye girdi. emekliye ek ödeme fırsatı sunmak isteyen 3 konu Bankası Eylül ayı promosyon ücretlerini artış yaptı. milyonlarca emekliyi kapsayacak yeni duyuru akşam saatlerinde yapıldı. SSK bağ-kur 4 C ve EYT emeklisi başvuru şartı ile hemen ödeme alabilecek.

Emekliler için kamu bankalarının sunacağı promosyon miktarı 7000 TL'ye yükseldi. bankalar maaş aralığına göre değişen tutarda Ödeme yapacak. başvuruları ise bankaların mobil bankacılık internet bankacılığı ve şubelerinden yapılacak. başvurusu olumlu sonuçlanan emeklilere ödemeleri aynı gün veriliyor.

DÜŞÜK FAİZLİ EMEKLİ KREDİSİ DE VAR

Ayrıca emekliler için kamu bankalarından düşük faizli emekli kredisi paketi de geldi. Nakit ihtiyacı olan emekliler Ziraat Bankası VakıfBank ve Halkbank aracılığı ile başvuru yaparak 50.000 TL'ye kadar 36 ay vadeli düşük faizli emekli kredisi kullanabilecek. Emekli kredisi kampanyasında ödeme erteleme seçenekleri de var. Ziraat Bankası VakıfBank ve Halkbank'ın resmi internet sitesinde kampanyaya ilişkin tüm detaylar paylaşıldı.

18 EYLÜL'DE BAŞLIYOR

Ziraat Bankası VakıfBank ve Halkbank'ın emekli kredisi kampanyasına başvurular 18 Eylül’de başlıyor. başvuru yapmak isteyen emekliler şubelerden ya da mobil bankacılık gibi dijital kanallardan Hızlı ve kolay başvuru yapabilecek. Emekliye promosyon ödemesi IBAN numarası üzerinden yapılacak.

Editör: Bilal Kayaaltı